Μία διαφορετική πρόταση για διαμαρτυρία αστυνομικών

https://1.bp.blogspot.com/-_NweJdT0PHU/VuzzkJ6xaQI/AAAAAAAArM4/PeOyb1gJI8cT5v2gLTW_hljxl06lWrAeg/s640/88999_1.jpg                                                                                                               
                                                                                                               Αθήνα 21/4/2016                                                     ΠΡΟΣ

                                                ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΑΣΥΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι του Δ.Σ της ΕΑΣΥΑ, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την σφοδρή αντίδρασή μας, στην έγκληση των  Αστυνομικών, για δήθεν αυταρχικές συμπεριφορές απέναντι στους προσαχθέντες φοιτητές της "Αριστερής Ενότητας», από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα θέλαμε να υπομνήσουμε , ότι οι συναδελφοί μας με αταλάντευτη πίστη στα αγαθά της συνταγματικής τάξης και της προάσπισης της κοινωνικής γαλήνης του Ελληνικού λαού, δουλεύουν για μισθούς πείνας , αδιαμαρτύρητα – και προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους στο οργανωμένο έγκλημα, για οκτακόσια ευρώ τα μήνα !!! – μεσούντος του φοβερού μνημονίου, που αποδόμησε τον κοινωνικό και οικονομικό μας ιστό.
Να υπενθυμίσουμε ακόμα στους μη γνωρίζοντες και αγνοούντες τα πραγματικά δεδομένα εργασίας μας, ότι οι συνάδελφοι στα hot spots προφέρουν υψηλού δημοκρατικού και κοινωνικού ήθους αστυνομικό έργο, κάτω από άθλιες συνθήκες. Και δουλεύουν ιδίως στην περιφέρεια, χωρίς φαγητό και ύπνο, για μερόνυκτα, τόσο Δημοκρατικά !!!

 Προτείνουμε έτσι να κάνουμε ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους τους και παράλληλα να ζητήσουμε και την ηθική συνδρομή του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που μας εγκάλεσε, για τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες, κάτω από τις οποίες προσφέρουμε το αστυνομικό έργο.

 Είναι καιρός όλοι οι θεσμικοί φορείς μας τούτες τις δύσκολες ώρες για τον τόπο να σοβαρευτούν και να εγκαταλείψουν τα φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπωσιασμού.
ΦΩΤΗΣ Βασίλης  Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος Π.Α.Σ.Α.  ΔΑΕ-ΥΜΕΤ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος ΔΑΕ-ΥΑΤ.
Μέλος Π.Α.Σ.Α.

ΨΑΛΛΙΔΑΣ Γεώργιος  Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος Π.Α.Σ.Α.  ΔΑΕ-ΥΑΤ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1847644117743625647

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item