Σάλος με το νέο "πανωσήκωμα" στα εφάπαξ του ΤΕΑΠΑΣΑ

Την ώρα που σε όλες τις λειτουργίες και στις δαπάνες της αστυνομίας ακόμη και στις θεωρούμενες ως ανελαστικές πέφτει ο αυτόματος κόφτης του γνωστού πλέον επιχειρήματος πως "λεφτά δεν υπάρχουν", ο κ. Τόσκας υπέγραψε γνωμοδότηση (59/2016) του νομικού συμβουλίου του κράτους, με την οποία υποχρεώνεται το ΤΕΑΠΑΣΑ να καταβάλει στους αιτούντες επιπλέον εφάπαξ από όσα πήραν, εξαιτίας των βαθμολογικών τους προαγωγών στην ... αποστρατεία.
Βαθμοί που κερδήθηκαν μέσα από τις προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια, με αποτέλεσμα να θεμελιωθεί "δικαίωμα" απαίτησης της διαφοράς που προκύπτει από το χρηματικό ποσό απόδοσης την ημερομηνία της αποστρατείας σε συγκεκριμένο βαθμό, με αυτό που θα έπρεπε να είχε παραληφθεί με το σημερινό καταληκτικό αποστρατευτικό βαθμό. 
Και όπως είναι φυσικό, οι αιτούντες είναι πρώην αξιωματικοί ανώτερων και ανώτατων βαθμών, που σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr εάν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις, θα προκύψει ένα νέο δυσβάσταχτο όσο κι επαχθές οικονομικό βάρος στο ταμείο της τάξης των 9.000.000 ευρώ.
bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1270852861890825018

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item