Όλοι στους δρόμους να δείξουμε την αντίθεση μας !

Tο κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε από το μέλος του Δ.Σ της ΕΑΣΥΑ Δημήτρη Καραγιαννόπουλο στο facebook

Οι συντάξεις όσων υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης από την έναρξη ισχύος του νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση ανεξαρτήτως χρόνου θεμελίωσης, θα υπολογισθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου συνεπώς ασφαλισμένοι με θεμελιωμένα δικαιώματα πέραν ακόμη και της δεκαετίας εγκλωβίζονται και τιμωρούνται, διότι έλαβαν σοβαρά τις διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας που εγγυούνταν ότι δε θα επηρεαστεί ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης τους από τον χρόνο αποχώρησής.
Αυτό συνιστά πράξη άδικη και άτιμη που δεν σέβεται τις αρχές της ισονομίας, της αναλογικότητας και συντρίβει την εμπιστοσύνη του πολίτη προς την πολιτεία. Η απώλεια δε των νεών συντάξεων αγγίζει σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και το ποσό των 250 ευρώ.

 Δεν ΠΡΕΠΕΙ να μείνουμε απαθείς !
Όλοι στους δρόμους να δείξουμε την αντίθεση μας !

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3517304586884369886

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item