Νομοθετική βελτίωση για τις συντάξεις χηρείας εν ώρα υπηρεσίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε συνέχεια προηγούμενης σημερινής ανακοίνωσής μας (Αρ. Πρωτ. 201/1/36γ), σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγο υπήρξε στη Βουλή
συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και δέχθηκαν τη βελτίωση ορισμένων διατάξεων του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό. Ήδη έχουν αποδεχθεί την πρότασή μας όσον αφορά στις συντάξεις χηρείας εν ώρα υπηρεσίας μέσω σχετικής νομοθετικής βελτίωσης, ενώ εξετάζονται και άλλα ζητήματα καίριας σημασίας.
Σε ένδειξη καλής διάθεσης και δεδομένου ότι θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια του διαλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας συνεχίζει να τελεί σε κατάσταση διαρκούς συνεδρίασης, εν αναμονή και της άφιξης των αντιπροσωπειών των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων αύριο το μεσημέρι στα γραφεία μας.
Συνεχίζουμε σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες όλων των ενστόλων των Σωμάτων Ασφαλείας, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος είναι δύσβατος, αλλά σε κάθε περίπτωση με τον αγώνα μας και μόνο, θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Η σημαία του αγώνα δεν υποστέλλεται!
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1516962878175946819

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item