Κάλεσμα της Βορειοανατολικής Αστυνομικής Συμμαχίας

Δημοσιεύουμε το κάλεσμα της Βορειοανατολικής Αστυνομικής Συμμαχίας προς τους συναδέλφους τους να στηρίξουν το νέο συνδικαλιστικό εγχείρημα: Συνάδελφοι που υπηρετείτε στις υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή σας.
Η Βορειοανατολική Αστυνομική Συμμαχία («ΒΟΡΕΙ.Α.Σ.») δημιουργήθηκε προκειμένου να εκφράσει μια καινούργια άποψη για τον ένστολο συνδικαλισμό, μια άποψη που στηρίζεται στις δυναμικές παρεμβάσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας.
Η συμμετοχή όλων μας στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής είναι απαραίτητη προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ισχυρή και αποτελεσματική φωνή.
Όλοι εμείς, οι υποψήφιοι της κίνησης μας υπηρετούμε σε μάχιμες υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής και γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά.
Δώστε μας τη δυνατότητα να αγωνιστούμε δίπλα σας με δυναμικές παρεμβάσεις προκειμένου να καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας μας.
Τα ιδρυτικά μέλη της  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ:
ΒΑΛΑΤΣΟΣ Δημήτριος – Α.Τ. ΚΑΛΑΜΟΥ
ΔΟΜΟΥΤΖΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνος –  Τ.Τ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΖΟΛΩΤΑΣ Γεώργιος – Τ.Α. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΚΟΡΑΝΗΣ Σωτήριος – Α.Τ. ΠΑΠΑΓΟΥ    
ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος-Νεκτάριος – Α.Τ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Αναστάσιος – Α.Τ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΤΣΙΑΤΣΙΜΑΣ Δημήτριος – Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 9155942388954342288

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item