Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τη δικαίωσή μας!Θεσσαλονίκη, 6 Μαΐου 2016

     Η ασφαλιστική λαίλαπα που θα επικυρωθεί σε λιγότερο από δυο εικοσιτετράωρα με την ψήφο του ελληνικού Κοινοβουλίου, καταδικάζει τους εργαζόμενους της Ελληνικής Αστυνομίας σε πολλά έτη εργασίας, χωρίς να διασφαλίζει στο μέλλον αξιοπρεπείς συντάξεις. 
  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας στο νέο προωθούμενο Νόμο που καταργεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
     Πραξικοπηματικά, η Κυβέρνηση καταργεί τον μεταβατικό χρόνο που υπήρχε για αυτούς που είχαν θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως το 2014, εγκλωβίζοντας τους συναδέλφους μας που πίστεψαν μια αναξιόπιστη Πολιτεία ότι δεν θα μεταβληθεί ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης τους, όσο κι αν παρέμεναν στην υπηρεσία μετά το 2015. Ως συνέπεια, εάν αποστρατευτούν μετά την ψήφιση του Νόμου να λάβουν 20% μικρότερη σύνταξη, γεγονός που αποτελεί τιμωρητική τακτική και τεράστια αδικία.
     Η προωθούμενη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση είναι απ’ όλους αποδεκτό ότι δεν διασφαλίζει την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού μας συστήματος, δεν δίνει προοπτική στους νέους ηλικιακά εργαζόμενους, οι οποίοι θα πληρώνουν χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν μια αξιοπρεπή σύνταξη, καθώς όσο περισσότερο παραμένουν στην ενέργεια τόσο μικρότερη σύνταξη θα λάβουν.
   Το Προεδρείο της Ένωσής μας επέδωσε στα κυβερνώντα κόμματα υπόμνημα αναλύοντας τις θέσεις και τις απαιτήσεις όλων των Αστυνομικών για την καθολική καταψήφιση του εν λόγω Νόμου, που θα γίνει η ταφόπλακα όλων των Ελλήνων. Επίσης, την διατήρηση των αποδοχών μας χωρίς νέες μειώσεις, σύμφωνα με την προεκλογική δέσμευση της Κυβέρνησης. Τέλος, την διατήρηση και καταβολή των συντάξιμων αποδοχών μας από το Δημόσιο και όχι από το νέο φορέα (ΕΦΚΑ) που υποβιβάζει το έργο και το επάγγελμα του Έλληνα Αστυνομικού.
Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τη δικαίωσή μας!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος
6976518061                                                               6932649076www.eayth.gr/

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 6908837960843527226

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item