Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ"Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας πρωινές ώρες σήμερα προέβη σε ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο των γραφείων του κυβερνώντος και
πλειοψηφούντος κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με σκοπό τη συνάντησή μας με εκπρόσωπό του ώστε να μεταφερθεί άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου έχει ξεκινήσει η διήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό-φορολογικό, η καθολική μας απαίτηση για την απόσυρση των διατάξεων που μας πλήττουν βάναυσα.

Κι ενώ η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία μας είναι σε εξέλιξη, κατάπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι εξεδόθη ανακοίνωση από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την οποία χαρακτηρίζεται απροκάλυπτα ως «κατάληψη» το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ζητούμε συνάντηση με ένα πολιτικό κόμμα, ως θεσμικός φορέας εκπροσώπησης του συνόλου των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι συγχέεται η συνδικαλιστική μας δράση με καταδικαστέες υπηρεσιακές πρακτικές άλλων εποχών, δίδοντας από την πλευρά τους «πολιτική διάσταση» σε αυτήν ενώ ο αγώνας μας είναι γνήσια αγνός και συνδικαλιστικός. Προς τι επομένως η έκκληση των συντακτών της ανακοίνωσης περί καταδίκης της πρωτοβουλίας μας «από τις συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες», όταν γνωρίζουν ότι και οι άλλες Ομοσπονδίες των ενστόλων είναι παρούσες;

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και πολυμέτωπος!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 7972338468988757860

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item