Παρουσία Δρίτσα το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στη Ρόδο


Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στη Ρόδο.
Όπως τόνισε ο υπουργός, η πολιτεία δεν έχει εγκαταλείψει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τα οποία «είναι μία οικογένεια«, ενώ χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το γεγονός του συνεδρίου και ερωτηθείς για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί, τόσο της υποστελέχωσης όσο και της έλλειψης μέσων και εξοπλισμού.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουν πολλά προβλήματα και έχουν και πολύ μεγάλη προσφορά στην ελληνική κοινωνία και το συνέδριό τους είναι μία ευκαιρία όλα αυτά να τεθούν και να μπουν σε μία σειρά και νομίζω ότι αυτό θα γίνει».
Μάλιστα, σε ερώτηση ότι οι ίδιοι νιώθουν να έχουν εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση, ο υπουργός τόνισε: «Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Είμαστε μία οικογένεια, δεν έχει εγκαταλείψει κανείς κανέναν… Δουλεύουμε πολύ καλά όλοι μαζί». Ανέφερε ακόμη ότι διαρκώς προγραμματίζεται ενίσχυση του προσωπικού σε περιοχές όπως αυτή της Δωδεκανήσου.
Σχετικά με τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα ο Θ. Δρίτσας δήλωσε: «Οι προσφυγικές ροές έχουν μειωθεί. Βρισκόμαστε σ’ αυτό το μεταβατικό στάδιο της εφαρμογής της συμφωνίας. Πιστεύω ότι όλα θα μπορέσουν να ρυθμιστούν έτσι ώστε και τα δικαιώματα των προσφύγων να τηρηθούν σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις αλλά και η χώρα μας να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις προκλήσεις με τον καλύτερο τρόπο».
Τέλος, σε ό,τι αφορά την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών δήλωσε: «Νομίζω ότι όλοι το λένε ότι και η περυσινή χρονιά ήταν χρονιά βελτίωσης και η φετινή θα είναι ακόμα μεγαλύτερης βελτίωσης. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, πολύ καλύτερο από ποτέ άλλοτε. Το λένε όλοι».

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6078764068010629055

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item