Επισκέψεις στα "Hot Spot" από τη ΝΕΣΠΑΑ Κ.Μακεδονίας

Επισκέψεις στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την Πέμπτη τα εκλεγμένα μέλη στα ΔΣ στην ΠΟΑΞΙΑ και την ΕΑΚΜ της ΝΕΣΠΑΑΑ Κεντρικής
Μακεδονίας. Ήρθαν σε επαφή με αστυνομικούς όλων των βαθμών και καθηκόντων που έχουν επιφορτιστεί με την αστυνόμευση των δομών αυτών και καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με πολυδιάστατα προβλήματα των οποίων γίναμε αυτόπτες μάρτυρες και κοινωνοί.
Παράλληλα με την ευκαιρία της επίσκεψης του Κου Αρχηγού στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη μας πραγματοποίησαν από κοινού με το Προεδρείο της ΕΑΥΘ συνάντηση με αυτόν, όπου οι μεταθέσεις αστυνομικών, η ενίσχυση του Ν. Θεσσαλονίκης με οχήματα και οι αποσπάσεις από τρίτους νομούς προς κάλυψη των εκτάκτων αναγκών που ανέκυψαν από την δημιουργία των δομών φιλοξενίας μεταναστών μονοπώλησαν σχεδόν το ενδιαφέρον. 
Από την πλευρά μας ζητήθηκε όπως σε περίπτωση πραγματοποίησης αποσπάσεων προς ενίσχυση νομών όπου έχουν συσταθεί κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αυτές να περιλαμβάνουν και αξιωματικούς, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος όπου διοικητές υπηρεσιών αναγκάζονται να αφήνουν τις υπηρεσίες τους και να μεταβαίνουν για υπηρεσία σε κέντρα φιλοξενίας.

                                               ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2476791512243217704

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item