Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στον Αιμίλιο Λιάτσο, 22-6-16, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στον Αιμίλιο Λιάτσο, 22-6-16, 
για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα


Στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, «Kontra 24» συμμετείχε ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, στις 22-6-16, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Αναφέρθηκε στο «Brexit», τα οδυνηρά παρεπόμενα μιας ενδεχόμενης εξόδου της Βρετανίας από την μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά και την πολιτική και οικονομική αστάθεια που θα επακολουθήσει στην Ευρώπη. Μίλησε ακόμα για τα κόκκινα δάνεια και την αδήριτη ανάγκη εφαρμογής ενός κανονιστικού ρυθμιστικού πλαισίου, που θα προστατεύει τους πολίτες από τα αδυσώπητα κερδοσκοπικά funds, αλλά και για την επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο, που εδραζόμενο στις σκληρές πολιτικές λιτότητας, προξένησε την άνοδο του ευρωσκεπτικισμού, αλλά και την αλγεινή εμφάνιση ακροδεξιών πολιτικών μορφωμάτων, στην γηραιά ήπειρο. Τέλος ακροθιγώς αναφέρθηκε και στην εξαγγελθείσα αλλαγή του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση, που παραπέμπει αφενός μεν στην αλλαγή της τρέχουσας πολιτικής ατζέντας από την φοροκαταιγίδα στα λαϊκά εισοδήματα, αφετέρου στην διαμόρφωση δυνητικά πολιτικών ισορροπιών, που θα ευνοήσουν την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία. 

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1391678719453152144

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item