Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΕΦΕΑΑ στο "Μέλη συμμοριών Ειδικοί Φρουροί ..." και τι ανταπαντά ο κ. Μπλάνης


Αντιγράφουμε από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του προέδρου των Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, κείμενο-απάντηση στα όσα έγραψε ο Ν.Μπλάνης με τίτλο:  "Μέλη συμμοριών
Ειδικοί Φρουροί και όχι νέοι αστράτευτοι Αστυφύλακες: Είναι τυχαίο;"


"Φυσικά και έχω πολλές απαντήσεις να δώσω στον απόστρατο κοινό συκοφάντη, όχι των Ειδικών Φρουρών μόνο, αλλά ολόκληρου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. '

Όμως η θέση του Προέδρου των Ειδικών Φρουρών και όσων Αστυνομικών προέρχονται από αυτούς μου επιβάλλει να μιλήσω με πράξεις και αποφάσεις που θα περνούν μέσα από τη λειτουργία του Οργάνου. 

Πέρα των διεφθαρμένων Ειδικών Φρουρών οι οποίοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη, υπάρχουν πρόσωπα που τίμησε η Ελληνική Αστυνομία σε υψηλούς βαθμούς και αποδεικνύονται διεφθαρμένοι στο χαρακτήρα, επιδιώκοντας την διχόνοια και την εχθρότητα σε ένα προσωπικό με κοινούς νεκρούς, κοινούς τραυματίες, κοινούς κινδύνους και μόχθους. 

Σας παροτρύνω να αδιαφορήσετε σε προβοκατόρικες συμπεριφορές , επικεντρωμένοι στην ενότητα και συναδελφικότητα. Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των δόλιων συμπεριφορών και φαινομένων το Σωματείο μας ξέρει πολύ καλά να τους αντιμετωπίζει και συνδικαλιστικά και νομικά ,"ες αύριον τα σπουδαία".Ο κ. Μπλάνης, από το facebook επίσης απαντά τα εξής: 
 
1.Ο Ντούμας Βασίλειος καλά θα κάνει να μη βρίζει (ούτε συκοφάντης, ούτε διεφθαρμένος στον χαρακτήρα είμαι) ειδικά αυτόν που όταν ήταν στην ενέργεια τον ευεργέτησε ποικιλοτρόπως.

2.Η ανάρτησή μου έκανε απλώς μια διαπίστωση με πολλά ερωτηματικά. Και αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα, τα οποία δυστυχώς δεν αποτέλεσαν απλά περιστατικά αλλά περιστατικά οργανωμένων εγκλημάτων.
.
3. Αντί λοιπόν να στρουθοκαμηλίζουμε και να χώνουμε το κεφάλι στην άμμο, ας κοιτάξουμε να απομονώσουμε τους ολίγους επίορκους που υπηρετούν στην Αστυνομία. Ειδικά οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων, έχουν τεράστια ευθύνη σ΄αυτό καθώς και για την προώθηση και στήριξη των αναγκαίων θεσμικών μεταρρυθμίσεων, μακρυά όμως από στενά συντεχνιακές προσεγγίσεις και αγκυλώσεις, οι οποίες και μας οδήγησαν στη σημερινή χρεοκοπία θεσμών και αξιών.

bloko.gr/

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6820590901512076848

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item