Η ενότητά μας είναι αρραγής και η δύναμή μας αδιαμφισβήτητη!

http://www.mag24.gr/wp-content/uploads/2015/08/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1.jpg 

Διαρκώς και με κάθε τρόπο ασκούνται πιέσεις προς τα στελέχη και τους υποψηφίους αντιπρόσωπους της Π.Α.Σ.Α. – μέσω παρεμβάσεων παραγόντων από όλο το πολιτικό φάσμα - να υποστείλουν την υποψηφιότητά τους και να αποσκιρτήσουν από το ψηφοδέλτιό της. 

Αυτό καταδεικνύει την υψηλή της αποδοχή, αλλά και την αγάπη και την εμπιστοσύνη που περιβάλλει η αστυνομική οικογένεια, την ανεξάρτητη συνδικαλιστική μας κίνηση. 

Μια κίνηση με διαυγές συνδικαλιστικό σήμα, ρεαλιστικές θέσεις και όραμα για την ανάκτηση και ικανοποίηση του κύρους και των δίκαιων αιτημάτων του Έλληνα αστυνομικού, από την Έλληνική πολιτεία. 

Παγία θέση μας είναι να σεβόμαστε με δημοκρατικό ήθος τις εκλογικές διαδικασίες και να διατηρήσουμε το ήπιο κλίμα, που τόσο έχουμε ανάγκη σαν συνδικαλιστικοί φορείς, σε μια δύσκολη καμπή για την χώρα. Αλλά και δεν θα ανεχθούμε άλλο, τις εξωθεσμικές πιέσεις που υφίστανται τα στελέχη μας, για να απομειώσουν την δύναμη του ψηφοδελτίου μας, με την έξοδό του από αυτό. 

Θα μας βρούν κάθετα αντίθετους, όλοι όσοι ευαγγελίζονται «αποστασίες» και σχίσματα και θα τους καταγγείλουμε όσο ψηλά και αν ίστανται !!! Η ενότητά μας είναι αρραγής και η δύναμή μας αδιαμφισβήτητη. Γιατί πηγάζει από την αγάπη και την καρδιά του τιμημένου συναδέλφου αστυνομικού και ΌΧΙ από εξωθεσμικά πολιτικά γραφεία.

Η Γραμματεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 5350709933455658018

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item