Διάστικτοι από φιλότητα, με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο !!!

Διάστικτοι από φιλότητα, με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο !!!

Είναι κάποιες φορές στο δύσβατο πολιτικό μας πεδίο, που υποχωρούν οι πολιτικοί ανταγωνισμοί και οι αντιπαραθέσεις και κατισχύει, η αγάπη και η ανθρώπινη φιλότητα. Σ΄ αυτή την έξοχη ηθική νόρμα υπακούει και η σχέση που διαμορφώσαμε με τον ηθικά ευγενή και πολιτικά ευπρεπή Δήμαρχο Αθηναίων κ-ο Γιώργο Καμίνη. Καίτοι υπήρξαμε πολιτικά αντίπαλοι στην αυτοδιοικητική μας σκηνή και ο Γιώργος Καμίνης αναδείχθηκε νικητής στις εκλογές, ο Δήμαρχος Αθηναίων, μας τίμησε πολιτικά, εμπιστευόμενος στον κραταιό Χρήστο Τεντόμα την προεδρία του Οργανισμού Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και σε εμένα την καθόλα τιμητική θέση του Μέλους του Δ.Σ. του μεγαλύτερου Πολιτισμικού Οργανισμού της χώρας. Δίνοντας μας συνάμα με υψηλό ήθος και τους απαιτούμενους βαθμούς ελευθερίας – σε πολιτικό επίπεδο – να χαράξουμε ανεμπόδιστα τις πολιτισμικές μας πολιτικές και παρεμβάσεις, για την πολιτισμική ανασυγκρότησης της πόλης.

Με τον αδελφικό φίλο και πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ-ο Χρήστο Τεντόμα, έχουμε αναπτύξει μιαν ευρυδιάστατη συνεργασία στο Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, για τον πολιτισμικό και αθλητικό ιστό της πόλης, με όραμα ευγενές, που ήδη αποδίδει τους γλυκείς της καρπούς, προσφέροντας στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, μοναδικές στιγμές ηθικής και πολιτισμικής ανάτασης. Υλοποιώντας συναυλίες –έντεχνης, λαϊκής, κλασικής και δημοτικής –μουσικής, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές εκθέσεις, ομιλίες και ημερίδες, αθλοπαιδιές, ποδηλατοδρομίες, λογοτεχνικές βραδιές, αφιερώματα στο βιβλίο και πλήθος άλλες πολιτισμικές παρεμβάσεις, που μυροβολούν πολιτισμό, ήθος και ελληνικό φώς.
Με κεντρικό και απώτερο στόχο, να σφυρηλατήσουμε την ηθική ενότητα των Αθηναίων πολιτών – που μαστίζονται από την απερίσταλτη μνημονιακή κρίση- να τους ανατείνουμε πολιτισμικά προσφέροντας τις μοναδικές, πολύχρωμες και πολυποίκιλες εκφάνσεις του ελληνικού πολιτισμού, αλλά και να ζωντανέψουμε και πάλι το ζωογόνο και πολυδύναμο ηθικά κύτταρο της κοινωνικής ζωής, την ΓΕΙΤΟΝΙΑ, σε κάθε συνοικία της πόλης.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς σεβαστέ μου Δήμαρχε Γιώργο, αγαπημένε μου και μονάκριβε φίλε, πρόεδρε του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστο. Με την αγάπη σας και την ηθική εμπιστοσύνη σας , καταθέτω και εγώ την προσωπική πολιτιστική μου μαρτυρία στην πόλη. Σας ΑΓΑΠΩ πολύ !!!!

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 27637549589318625

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item