Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στον Αιμίλιο Λιάτσο, «Kontra 24» στις 30-5-2016, για την αξιολόγηση

Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στον Αιμίλιο Λιάτσο, «Kontra 24» στις 30-5-2016,
 για την αξιολόγηση


Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος μίλησε στον Αιμίλιο Λιάτσο, «Kontra 24» στις 30-5-2016, για την αξιολόγηση - υπογραφή τρίτου μνημονίου με τους θεσμούς, την κοινωνική και οικονομική θύελλα που συνεπάγεται η υπογραφή του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου, για τους κοινωνικά ασθενεστέρους και τον κόσμο της πραγματικής οικονομίας, αλλά και για την αδιαφανών διαδικασιών πώληση του Ελληνικού. Σε ότι αφορά την πώληση σημαντικής αξίας επιχειρήσεων και ακινήτων του δημοσίου, ο Πάνος Αβραμόπουλος, υποστήριξε πως για να αποφευχθεί η οδυνηρή εκποίησή τους έναντι «πινακίου φακής», επιβάλλεται να περιλαμβάνονται στις συμφωνίες «ρήτρες-υπεραξίας», ώστε όταν το πωλούμενο ακίνητο λάβει στο μέλλον την πραγματική του αξία – άσχετη με την σημερινή, λόγω της κατάπτωσης της οικονομίας μας – το ελληνικό δημόσιο να παίρνει ένα ποσοστό, που θα αντισταθμίζει την πραγματική του αξία. Και να αποκαθίσταται έτσι η πραγματική αξία του τιμήματος.
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 8967618071975938109

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item