Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος - Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα των ενστόλων; VIDEOS


Με κωδικούς για την ενεργοποίηση πυρηνικών πυραύλων θα μπορούσαν να μοιάζουν οι κωδικοί που επικαλέστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, υποσχόμενος ότι θα βρει χρήματα από εξοπλιστικά προγράμματα και θα τα χρησιμοποιήσει ως ισοδύναμα ώστε να μην ισχύσει η τροπολογία που έφερε ως κυβέρνηση στη Βουλή. Φαίνεται να φυλάσσονται ως κρατικό απόρρητο. 

Η υπόθεση μοιάζει να είναι σαν το αυγό του Κολόμβου. Αφού υπάρχουν ισοδύναμα γιατί έπρεπε να περάσει η τροπολογία που παγώνει τις μισθολογικές προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια.

Το ερώτημα αυτό παραμένει αναπάντητο από τον -κατά τα λοιπά- λαλίστατο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Και λέμε λαλίστατο γιατί εκτός από την Βουλή που ανέφερε κάποιους κωδικούς, συνέχισε να επαναλαμβάνει το "λεφτά υπάρχουν" για να μην ισχύει η τροπολογία, χωρίς ωστόσο να δίνει στη δημοσιότητα τους κωδικούς.
 
 
Ο πρώην υφυπουργός εθνικής άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, έθεσε το ερώτημα προς αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καμμένο είναι ο παραλήπτης των κωδικών.

Ζήτησε μάλιστα να συζητηθεί αυτό το σοβαρό θέμα στο Κοινοβούλιο, καταθέτοντας επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

Τρεις φορές ο κ. Χουλιαράκης αρνήθηκε να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια δημοκρατίας στο Κοινοβούλιο.

Δείτε τι είπε σχετικά ο κ. Δαβάκης, την τρίτη φορά που ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία. 
 
 
 http://securnews.gr

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 274159283958455095

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item