Αυτός είναι ο Βούλγαρος που ασέλγησε σε 13χρονο

http://www.politikanet.gr/2016/07/13.html

Οι διάλογοι του παιδόφιλου με το ανήλικο θύμα τους είχαν σοκάρει τους αστυνομικούς.
«Παιδόφιλος: Τι κάνεις;
Aνήλικος: Καλά
Παιδόφιλος: Πόσο χρονών είσαι;
Ανήλικος: 13
Παιδόφιλος: Θέλεις να σου ...
Ανήλικος: Τι είναι αυτό;
Παιδόφιλος: Είναι πολύ ωραίο. Θα σου δώσω 5 ευρώ. Θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ.
Ανήλικος: Θέλω 10 ευρώ
Παιδόφιλος: Δεν έχω τόσα.
Ανήλικος: Εντάξει πάμε, θα το κάνουμε δωρεάν».

Κάποιοι είχαν δει τον δράστη, κατά την προσέγγιση του παιδιού, και ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ κάποιοι άλλοι γείτονες, ήταν πιο συγκεκριμένοι για το ακριβές σημείο που βρίσκονταν, καθώς έβλεπαν την «φρίκη» να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στην περιοχή και ανέβηκαν στην ταράτσα, όπου εντόπισαν τον 33χρονο να ασελγεί σε βάρος του ανηλίκου. Στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι μήκους... 21 εκατοστών!
Τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το πρωί της επόμενης μέρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκων και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, στον οποίο μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.
thetoc.gr
Δημοσίευση σχολίουDefault CommentsFacebook Comments