Ελληνική Αστυνομία έτος 2016...Πολλάκις έχουμε αναφέρει ότι η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς και οι διμοιρίες της ΥΑΤ και τις ΥΜΕΤ αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τους κράτους ειδικότερα. 

Δυστυχώς τα προβλήματα για το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης είναι πάρα πολλά σε σημείο αδυναμίας λειτουργίας της Διεύθυνσης. Εν τάχει αναφέρουμε: Εξαιρετικά χαμηλό ηθικό αποτέλεσμα των διαταγών από την φυσική και πολιτική ηγεσία, προβληματική υλικοτεχνική υποδομή, μεγάλη λειψανδρία στις διμοιρίες διότι αφού δεν μπόρσαν να διαλύσουν την ΥΑΤ για την οποία τόσο μίσος έχουν πρότιμησαν να την αποδυναμώσουν αποσπώντας προσωπικό, ασαφείς εντολές και έλλειψη σχεδιασμού επιχειρησιακής δράσης με συνέπεια να τραυματίζονται αστυνομικοί ή όταν αυτοί δρουν να βρίσκονται υπηρεσιακά εκτεθειμένοι και να διαπομπεύονται με ΕΔΕ και μεταθέσεις. 

Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά δεδομένου ότι οι ανώτατοι αξιωματικοί σπάνια έχουν ζήσει το πεζοδρόμιο: οι αστυνομικοί δουλεύουν με μεράκι, φιλότιμο, αυταπάρνηση για το καθήκον, αγάπη για την αστυνομία και το εθνόσημο, φιλοπατρία. Αλλά ως πότε όλα αυτά; Μήπως η υπομονή έχει και τα όρια της; 

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής τη προηγούμενη βδομάδα αλλά από παχιά λόγια έχουμε χορτάσει κ. αρχηγέ. Από ουσία; Και επειδή χρήματα δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν θα δοθούν στην αστυνομία και ούτως ή άλλως το επίδομα της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων έχει περικοπεί σε σημείο που από τα 150 ευρώ, τα καθαρά να είναι τα 90 μήπως τουλάχιστον να δίνονται ηθικές ανταμοιβές, επιβραβεύσεις, στήριξη και πάνω απ' όλα σεβασμό για το έργο που επιτελούν οι διμοιρίες.

Η παρακάτω εικόνα είναι αντιπροσωπευτική της κατάταστασης που επικρατεί:

defencenews.gr/

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1616178942047096458

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item