Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στην Ανδριάνα Ζαρακέλη, 28-6-16, «Extra Chanell»

Ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στην  Ανδριάνα Ζαρακέλη, 28-6-16, «Extra Chanell»


Στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο Ειδήσεων» με την Ανδριάνα Ζαρακέλη, συμμετείχε στις 28-6-16, στο Extra Chanell ο Πάνος Αβραμόπουλος. Συζήτησε για την επικείμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου, τις τοποθετήσεις των κομμάτων απέναντι σ΄ αυτόν, τους κραδασμούς που συνεπάγεται στην πολιτική και οικονομική σταθερότητα του ευρωπαϊκού συνασπισμού, το οδυνηρό Brexit, αλλά και για την αδήριτη ανάγκη αλλαγής του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου, που μέσα από τις ακραίες πολιτικές φτώχειας και λιτότητας που υιοθετήθηκαν, εκφυλίστηκε το όραμα και η φυσιογνωμία του. Ακόμα συζήτησε για τις μειώσεις στις συντάξεις που λαμβάνουν χώρα με τον έναν η με τον άλλο τρόπο, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, αλλά και για την επιτακτική ανάγκη, να προστατευτούν με στοχευμένες πολιτικές κοινωνικής προστασίας, οι κοινωνικώς αδύνατοι. Τέλος σχολίασε τις αλλαγές που συνεπάγεται για την Ελλάδα το Brexit, αλλά και για την απαρασάλευτη πρόταση της «Ένωσης Κεντρώων», στην ανάγκη δημιουργίας μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, που μέσα από την εκπόνηση ενός εθνικού Master Plan, θα βγάλει τον τόπο από τα οδυνηρά σημερινά του αδιέξοδα και θα τον επανατροχιοδρομήσει στη λεωφόρο της προόδου και της ευημερίας.

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1742392657906663865

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item