33% αύξηση στη Λέσχη της ΔΑ Πειραιά; - Τί λένε ο συνδικαλιστές

Σε μία από τις οικονομικά δυσκολότερες περιόδους φαίνεται να αποφάσισαν την αύξηση του αντιτίμου, που πληρώνουν οι αστυνομικοί για να φάνε στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά. Διαβάστε την ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης:
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, την πρόταση - πρόθεση για αύξηση του αντίτιμου το οποίο καταβάλουν οι συνάδελφοι μας στην Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά ημερησίως για το συσσίτιο, από τρία (3) σε τέσσερα (4) Ευρώ για γεύμα και δείπνο, ήτοι μία αύξηση της τάξεως 33,33%,  βάσει του υπ’αρίθμ. 2128/16/1258019 έγγραφο από 28-6-2016.
Ως Ένωση πιστεύουμε ότι τέτοιες αποφάσεις δεν πρέπει και δεν μπορεί να λαμβάνονται εν’ θερμώ και μάλιστα με απλούς οικονομικούς όρους, επειδή τα ισοζύγια για μερικούς μόνο μήνες του τρέχοντος έτους είναι Ελλειμματικά όπως αναφέρεται στο ανωτέρω έγγραφο της Διεύθυνσης.
Είναι αδιανόητο σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε με τους συνάδελφους μας να έχουν βιώσει στο πετσί τους εδώ και χρόνια τα «μνημόνια» και την μείωση στους μισθούς τους να προτείνουμε για μία ακόμη φορά την οικονομική τους επιβάρυνση, όταν αυτή μπορεί να αποφευχθεί.
Ως θεσμός που προασπιζόμαστε τα εργασιακά, θεσμικά, οικονομικά κ.α δικαιώματα των μελών μας Αστυνομικών τονίζουμε, ερωτούμε και προτείνουμε:
Υπάρχει αποθεματικό στην Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και πόσο;
Αν υπάρχει αποθεματικό γιατί δεν χρησιμοποιείτε ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι συνάδελφοι μας;
Αν το επόμενο εξάμηνο του τρέχοντος έτους τα ισοζύγια από Ελλειμματικά γίνουν Πλεονασματικά, όπως τα προηγούμενα έτη, για ποιο λόγο να αυξηθεί το αντίτιμο των συναδέλφων;
Φρονούμε ότι, το αρμόδιο Τμήμα του Αρχηγείου, το οποίο εποπτεύει τις Λέσχες Πανελλαδικά, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση λύσης και επ' ουδενί δεν θα συνηγορήσει στην αύξηση του αντιτίμου για τους συναδέλφους μας, απορρίπτοντας την εν λόγω πρόταση.
Ταυτόχρονα δε ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας θα παρακολουθεί στενά το όλο ζήτημα που προέκυψε και ζητούμε την συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), που κοινοποιείτε το παρόν, για τις δικές της κατά περίπτωση ενέργειες.
Για το Δ.Σ.
- Ο -                                                                                 - Η -
         Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας
 bloko

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8081943179170424613

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item