Το...νέο ΠΔ Μεταθέσεων στο Λιμενικό αγνοείται - Amber Alert !!!

Ανακοίνωση της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας για την πολυπόθητη αναμόρφωση του Π.Δ μεταθέσεων στο Λ.Σ


"Αναμένοντας με αγωνία κάποια είδηση για την τύχη του νέου ΠΔ Μεταθέσεων διαπιστώνουμε ότι ο χρόνος κυλάει αργά και βασανιστικά και το άκουσμα θετικής εξέλιξης μοιάζει με "όνειρο θερινής νυκτός" .    

Η Ένωσή μας ενισχύοντας το έργο της ΠΟΕΠΛΣ συμμετέχει ενεργά ,εδώ και ένα χρόνο , στη διαμόρφωση ενός νομοθετικού πλαισίου μεταθέσεων των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ πού θέτει σε μία νέα βάση δικαιοσύνης ένα από τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους.
Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και συνδιαμορφώσαμε μέσω της Ομοσπονδίας μας ένα σύγχρονο ΠΔ μεταθέσεων που εκπονήθηκε από τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και ως βασικό του στοιχείο έχει την άρση των αδικιών που έχει προκαλέσει ο Καλλικράτης καθώς επαναφέρει το καθεστώς  αυτονόμησης ως ξεχωριστό τόπο επιλογής όλων των Λιμενικών Τμημάτων  που βρίσκονται άνω των 60 χιλιομέτρων .

Με το νέο ΠΔ μεταθέσεων, όπως αυτό έχει προωθηθεί, θα αποτελούν πλην των άλλων ξεχωριστό τόπο επιλογής και οι Λιμενικές Αρχές :Σκοπέλου ,Αγ.Κυριακής Τρικέρων ,Αμαλιάπολης , Αγιοκάμπου , Αγ.Κων/νου και Αταλάντης δίνοντας τέλος σε μία κατάσταση με αρνητικές προεκτάσεις τόσο για τους συναδέλφους όσο και για τη λειτουργία του Σώματος η οποία αποτέλεσε προϊόν όχι μόνο του Καλλικράτη αλλά και της απώλειας 2500 οργανικών θέσεων.  
  
Δυστυχώς όμως διαπιστώνουμε ότι το προσχέδιο του νέου ΠΔ έχοντας πάρει την τελική μορφή, με τις περισσότερες εκ των προτάσεων της ΠΟΕΠΛΣ ενταγμένες σε αυτό ,κάπου ΄΄χάθηκε ΄΄ στην διαδρομή για την έγκριση και της Πολιτικής Ηγεσίας .     

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος χωρίς να θέλει  να γίνει ‘’μάντης κακών ειδήσεων΄΄ κρούει το κώδωνα του κινδύνου σε κάθε υπεύθυνο καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύσουν και από ότι φαίνεται οι μεταθέσεις και του 2017 θα πραγματοποιηθούν με το υφιστάμενο καθεστώς που όπως όλοι έχουμε παραδεχτεί  προκαλεί αδικίες , παρουσιάζει προβλήματα δυσλειτουργίας, χρήζει αναβάθμισης και ριζικών αλλαγών ."
      
Ο Πρόεδρος                       Ο Γ.Γραμματέας


 Κυράνης Κων/νος              Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος

eplskentel.blogspot.gr/-bloko

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 9007570267626230147

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item