Επιπλέον θέσεις στα πανεπιστήμια για τους αστυνομικούς ζητά η Ένωση Πειραιά

Την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, με την οποία θα δίδεται το δικαίωμα στ στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να φοιτήσουν σε πανεπιστήμια της χώρας, ζητούν από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, τα μέλη της Ένωσης Πειραιά. Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:
        Κύριε Υπουργέ,
               Χθες, κατετέθη στη Βουλή των Ελλήνων από τον ομόλογο σας, Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριο Βίτσα, τροπολογία στο σχέδιο Νόμου: «Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» αναφορικά με τον καθορισμό  συγκεκριμένων θέσεων σε Τμήματα Σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) για κατάταξη μονίμων εν ενεργεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, αποφοίτων των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, πέραν των προβλεπόμενων από τις ισχύουσες διατάξεις θέσεων για κατάταξη πτυχιούχων ΑΕΙ.
              
               Ύστερα από τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα κατάθεσης από πλευράς σας αντίστοιχης τροπολογίας, είτε στο παρόν σχέδιο νόμου είτε σε αμέσως επόμενο, που θα αφορά τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, Αποφοίτων των αντίστοιχων Ακαδημαϊκών Σχολών, προκειμένου να εξασφαλισθεί η συμμετοχή τους σε προγράμματα σπουδών των Τμημάτων Σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και  επιτευχθεί η διεύρυνση του γνωστικού τους αντικειμένου, ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, τόσο στο Σώμα όσο και στον Πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                              ΜΑΛΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
www.bloko.gr
 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 64328810185733100

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item