Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής: Δουλεύουμε οι μισοί!

Διαβάστε έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής πρός τους Αρμόδιους φορείς  σχετικά με την υποστελέχωση των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της Νοτιανατολικής Αττικής.
      Στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της Ένωσης μας η υπάρχουσα δύναμη αντιστοιχεί στο 40-50% μεσοσταθμικά της οργανικής.
      Αποτέλεσμα της αφαίμαξης αυτής είναι αφενός η ελλιπής αστυνόμευση και η εγκατάλειψη των φορολογουμένων πολιτών που κατοικούν στην Νοτιανατολική Αττική και αφετέρου η καταπόνηση και η εξάντληση των συναδέλφων μας.
      Τις προσεχείς ημέρες θα λάβει χώρα το συμβούλιο των μεταθέσεων σε επίπεδο Γ.Α.Δ.Α. από το οποίο προσμένουμε την καθολική ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων που επιθυμούν ακόμα να μετατεθούν στις Υπηρεσίες της Νοτιανατολικής Αττικής.
      Επιπρόσθετα είναι επιτακτική η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αττικής καθώς από τις τακτικές μεταθέσεις εκτός ΓΑΔΑ αλλά και με τις τοποθετήσεις Νεοεξερχομένων Αρχιφυλάκων αποχώρησαν δεκαεννέα (19) Αστυνομικοί και ενώ λειτουργεί καινούργιος αεροσταθμός ο οποίος  χρειάζεται απαραίτητη στελέχωση.
      Αποτελεί μονόδρομο η ενίσχυση των Υπηρεσιών , οι οποίες σήμερα αποτελούν τμήματα καταγραφών και χορήγησης βεβαιώσεων σε ευθεία αντίθεση με τον πραγματικό λόγο της Αστυνομίας και σε πλήρη απεμπόληση του αισθήματος ασφάλειας που μέχρι σήμερα με φιλότιμο, ιδρώτα και πόνο οι συνάδελφοί μας προασπίζονται.
      Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
                                                       Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            
  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                              ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1959888126172580817

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item