Συσκέψεις στο ΥΠΕΘΑ για το μισθολόγιο ΝΤΡΟΠΗ! Αλλά το θέμα δεν λύνεται με συσκέψεις…

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/07/polemiko_nautiko3-640x330.jpgΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται και προγραμματίζονται να γίνουν γι΄ αυτό που το υπουργείο Οικονομικών ονόμασε “νέο μισθολόγιο στρατιωτικών” και στην πραγματικότητα είναι η “ληξιαρχική πράξη θανάτου” τους.
Στις οικονομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ κάνουν λόγο για “σχέδιο ντροπή” που προφανώς έχει συνταχθεί από άσχετους. Αυτή είναι βέβαια η “αθώα” εκδοχή, γιατί υπάρχει και η άλλη που λέει ότι δεν μπορεί μετά από έξι χρόνια κρίσης στο υπουργείο Οικονομικών να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν βρέχει αλλά κάποιοι τους φτύνουν…Πολλοί από τους “γκουρού” των οικονομικών ήταν στις ίδιες θέσεις και με τον Αρμαγεδώνα Σαμαρά-Βενιζέλου και είναι και τώρα με την “αριστερή” εκδοχή του.
Καλές οι συσκέψεις αλλά υπάρχει και το ρητό που λέει ότι όποιος δεν σκέπτεται,συσκέπτεται. Το θέμα της απόλυτης απόρριψης του κατάπτυστου σχεδίου για το μισθολόγιο, δεν είναι έτσι κι αλλιώς ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί από τις οικονομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ. Είναι θέμα που πρέπει η πολιτική ηγεσία σε υψηλότατο επίπεδο να διαχειριστεί. Και βέβαια υπάρχουν και οι Αρχηγοί. Οι οποίοι βρίσκονται στην εξής θέση όσο κι αν θέλουν να  μην το παραδέχονται. Ή θα αποτελέσουν συνέχεια της περιόδου Κωσταράκου, όπου έγινε το πρώτο μπαράζ περικοπών, είτε θα προστατεύσουν με όποιο τρόπο έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν το προσωπικό τους. Θα πρέπει από τώρα να σκέπτονται την υστεροφημία τους. Αν τους ενδιαφέρει…

Related

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 3587407481867141076

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item