Ένωση ΝΑ Αττικής:Τα αιτήματα των συναδέλφων έγιναν καθολικά αποδεκτά.

http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2015/07/mpatsoi-650-800x547.jpgΤην 29/07/2016 και ώρα 13:00 συνεδρίασε το συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής στην έδρα της στην Γλυφάδα , παρουσία του εκπροσώπου της Ένωσης
Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής κ. Χρυσάφη Αργυρούδη.
       Τα αιτήματα των συναδέλφων έγιναν καθολικά αποδεκτά. Δράπτοντας την ευκαιρία η Ένωση μας ευχαριστεί τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη διότι ικανοποίησε από μέρους του, τα αιτήματα όλων των Αστυνομικών που κατέθεσαν αίτημα μετάθεσης  προς την Νοτιανατολική Αττική , ενισχύοντας τις αποδυναμωμένες Υπηρεσίες που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια  της Νοτιανατολικής Αττικής.
      Φυσικά αναγνωρίζουμε ότι τα αιτήματα ήταν λιγοστά μιας και υπάρχει η νοοτροπία του βολέματος σε ειδικές Υπηρεσίες  και ευελπιστούμε πως το θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί από την επιτροπή για την αξιολόγηση στόχων  για την απεμπλοκή μεγάλου αριθμού Αστυνομικών από τα επίσημα και την  Κρατική Ασφάλεια και την περαιτέρω ενίσχυση των Υπηρεσιών.
.
   
                                                    
                                                         Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            
  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8799265860027980003

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item