ΕΚΑ Θεσσαλονίκης με εντολή από Αθήνα.

http://newchannel.gr/wp-content/uploads/2016/06/astynomia-660_19.jpgΚύριοι συνάδελφοι καταρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο της Ε.Α.Υ.Θ. στα νέα του καθήκοντα καθώς επίσης καλή επιτυχία στον απερχόμενο Πρόεδρο στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει στα συνδικαλιστικά δρώμενα αυτή την φορά σε
πανελλήνιο επίπεδο.
Η στήριξη μου είναι δεδομένη και στους δύο.
Η Α.Σ.Π.Α. απέδειξε για άλλη μία φορά περίτρανα σε όλους τους επικριτές της ότι αποκλειστικός και μόνος σκοπός της είναι το καλό των συναδέλφων.
Αυτό αποδεικνύεται από το ότι από το έτος αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου 2010 είναι η μόνη αδιαίρετη και αδιάσπαστη παράταξη και αυτό γιατί οι καρέκλες και τα αξιώματα δεν είναι ικανά να δηλητηριάσουν τις σχέσεις μεταξύ μας και να μας αποπροσανατολίσουν από τον βασικό στόχο μας που είναι το καλό των συναδέλφων.

Η απάντηση των γνωστών συνδικαλιστικών "ηγεμόνων" της πόλης μας σε αυτήν την ανανέωση θα είναι όπως όλα δείχνουν η συνένωση δύο παρατάξεων της πόλης μας
με εντολή εξ Αθηνών και μάλιστα με επιβολή ονόματος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης(απλά υπενθυμίζω ότι το ίδιο όνομα είχε παράταξη στην ομοσπονδία και στην Αθήνα).
Σε όλο αυτό το "νέο" και "ενωτικό" όπως θα θέλουν να το παρουσιάσουν πρωταγωνιστές, είναι άτομα γνωστά σε όλους μας για το 'συνδικαλιστικό τους ήθος και
την συνδικαλιστική τους δράση' που έχουν ξεχάσει τι θα πει στολή και υπηρεσία.Άτομα που έχουν διατελέσει Γενικοί Γραμματείς της Ένωσης επί σειρά τριετιών, άτομα τα οποία ασχολούνται με το συνδικαλισμό πάνω από μία δεκαετία
και κατείχαν και κατέχουν θέσεις στην ΠΟΑΣΥ σε όλο αυτό το διάστημα χωρίς βέβαια να προσφέρουν το παραμικρό.
Είναι οι ίδιοι που μας παρουσιάστηκαν στις προηγούμενες εκλογές ενωτικοί και ενώθηκαν με άλλες παρατάξεις τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και δεν σεβάστηκαν ούτε τους επικεφαλής αυτών.
Βέβαια μετά το εκλογικό αποτέλεσμα οι αποχωρήσεις από την παράταξη τους, εκλεγμένων και μη, διαδέχονται η μία την άλλη αφού δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο για να αντιληφθεί κάποιος ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι ψάχνουν για νεροκουβαλητές στον συνδικαλιστικό μύλο των απαλλαγών και των προνομίων τους.
Λυπάμαι απλά για τα νέα παιδιά της έτερης παράταξης τα οποία δείχνουν ότι έχουν θέληση για έργο και προσφορά και τα οποία θα τα αφανίσουν εν μία νυκτί.
Αναμένεται λοιπόν συνάδελφοι στους προσεχείς μήνες το "ΝΕΟ" και "ΕΝΩΤΙΚΟ" ΕΚΑ Θεσσαλονίκης με τυφλή υποταγή και εντολή από Αθήνα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 7290022196165961914

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item