Να επεκταθεί το πρόγραμμα των ΚΑΜ προτείνει η ΠΟΑΞΙΑ

Την επέκταση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων σε όλη την επικράτεια προτείνει η ΠΟΑΞΙΑ. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της στην παρουσίαση τής νέας ΚΑΜ, στη
Μεσσηνία, όπου ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, με τις ενέργειες του οποίου υλοποιείται το πρόγραμμα των ΚΑΜ.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ:
Στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (ΚΑΜ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας που πραγματοποιήθηκε στις 19/7/2016 στην έδρα της Διεύθυνσης στην Καλαμάτα, παρουσία του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, παρέστη ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ιωάννης ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων με το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η ιδέα των ΚΑΜ προϋπήρχε από το 2008, πλην όμως μόλις τον τελευταίο 1,5 χρόνο ξεκίνησε να λειτουργεί αρχικά πιλοτικά με την επιμονή και τις προσπάθειες του νυν Γενικού Γραμματέα κ. Αναγνωστάκη. Λόγω της μεγάλης δε αποδοχής που έτυχε από τους πολίτες, επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για μια καινοτόμο αστυνόμευση, εναρμονισμένη στις ανάγκες της εποχής, που συνδυάζει παράλληλα και την παροχή πολλαπλών υπηρεσιών προς τους πολίτες, ειδικά των δυσπρόσιτων και απομακρυσμένων περιοχών. Ως συνδικαλιστικός φορέας, αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα του θεσμού αυτού όχι μόνο στηρίζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες της ηγεσίας, αλλά επιζητούμε και την ταχύτερη επέκτασή τους στο σύνολο των περιφερειών της χώρας.”
Στη συνέχεια, στη συγκέντρωση των Αξιωματικών της ΔΑ Μεσσηνίας, όπου ακολούθησε χαιρετισμό απηύθυνε ο κ, Αναγνωστάκης και ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ ο οποίος ανέπτυξε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την περίοδο αυτή τους Αξιωματικούς και τον Οργανισμό μας γενικότερα και ειδικότερα τα θέματα των κρίσεων προαγωγών, της αξιολόγησης των Αξιωματικών, το νέο ασφαλιστικό νόμο και την απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με τα μισθολόγιά μας.
Παράλληλα εξετάστηκαν και προβλήματα που τέθηκαν από τους παρισταμένους και αφορούσαν τη λειτουργία της αστυνομίας και την επικείμενη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών σε τοπικό επίπεδο.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΛΛΙΟΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 7042776311530298851

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item