Η Α.Σ.Π.Α. μεγαλώνει και ενώνει !

http://1.bp.blogspot.com/-VqPYukGCeE4/UirfdlvCrsI/AAAAAAAADv4/DaodBA0kuSA/s1600/%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%82%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%823.jpg 
Με την ακόλουθη κοινή μας δήλωση, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε την κίνηση του απερχόμενου και άκρως επιτυχημένου Προέδρου της Ένωσης μας, ΠΑΔΙΩΤΗ Δημητρίου,
ενός γνήσιου αγωνιστή, και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία από όποιο πόστο και αν συνεχίσει να ασχολείται, ευχαριστώντας τον για το έργο που αφήνει πίσω του, αλλά κυρίως για την ενωτική και δημιουργική νοοτροπία που ενέπνευσε στα συνδικαλιστικά δρώμενα της πόλης μας, κάτι που αποτέλεσε τον κύριο λόγο της προ τριμήνου προσχώρησης μας στην παράταξη της ΑΣΠΑ.
Ακολούθως θα θέλαμε να συγχαρούμε τον φίλο και συναγωνιστή ΤΣΑΙΡΙΔΗ Θόδωρο, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, δεσμευόμενοι για πλήρη στήριξη στο έργο του καθώς και σκληρή δουλειά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΑΣΠΑ, προκειμένου να λύσουμε από κοινού προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά κυρίως να προωθήσουμε προς επίλυση πάγια και θεσμικά αιτήματα των συναδέλφων μας, για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και της εν γένει κοινωνικής ζωής. Καλή δύναμη και καλούς αγώνες σε όλους.

                                     ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑ

ΖΙΩΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                  ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Η Α.Σ.Π.Α. καλωσορίζει δύο μάχιμους αγωνιστές στις τάξεις της.

Η μόνη αδιαίρετη και αδιάσπαστη συνδικαλιστική παράταξη συνεχίζει δυναμικά από  το 2010 με αποκλειστικό γνώμονα το καλό των συναδέλφων και
δεσμεύεται για δυναμικότερους αγώνες και μεγαλύτερη ΕΝΟΤΗΤΑ.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6015686968248384116

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item