ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΔΙΩΤΗΣ: Η Ένωση της Θεσσαλονίκης κάνει την αρχή για αυτή την αλλαγή που χρόνια περιμένουμε αλλά δεν ήρθε ακόμα.

http://1.bp.blogspot.com/-C3e3prENxNw/VogLGeLattI/AAAAAAAACo4/iSVvMB2FBLs/w1200-h630-p-nu/elaslyste.jpg
Μετά από 7 χρόνια στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σήμερα παραιτήθηκα των καθηκόντων μου και ανέλαβα τη θέση του Αντιπροέδρου.
Νέος Πρόεδρος της Ένωσης είναι ο φίλος μου και συναγωνιστής κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ. Ο Θοδωρής είναι ένας νέος, ανεξάρτητος και δίκαιος άνθρωπος, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα δώσει πνοή ανανέωσης στο Σωματείο.
Ήμουν και είμαι πάντοτε υπέρμαχος των αλλαγών και των νέων προσώπων. Σήμερα η Ένωση της Θεσσαλονίκης κάνει την αρχή για αυτή την αλλαγή που χρόνια περιμένουμε αλλά δεν ήρθε ακόμα. Η ΑΣΠΑ, η παράταξή μας δημιουργήθηκε το 2010 και μετά από έξι χρόνια ανανεώνεται για να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις των καιρών και των συναδέλφων. Είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης που αναδεικνύουν την ΑΣΠΑ πρώτη παράταξη από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, θα συνεχίσουν να την έχουν πρώτη στις καρδιές τους. Γιατί η νέα ΑΣΠΑ δεν αλλάζει τίποτα από τις αξίες που πρεσβεύει αλλά ενισχύεται από νέες ιδέες που βασίζονται όπως πάντα στο κοινό καλό και την προσφορά στο συνάδελφο.
Επειδή όμως το συνδικαλιστικό κίνημα είναι πολύπλευρο και οι ανάγκες δεν εξαντλούνται σε τοπικό επίπεδο, δηλώνω παρών σε όλες τις εξελίξεις και θα συνεχίσω τον αγώνα μου, όπως κάνω χρόνια τώρα.
Τέλος, η κίνησή μου έχει και συμβολικό χαρακτήρα, για όλους τους συναγωνιστές που δεν έχουν το σθένος να αντιτάξουν το ανάστημά τους στη λιμνάζουσα κατάσταση του συνδικαλισμού. Πρέπει όλοι να απαντήσουμε στις παθογένειες του συνδικαλιστικού μας κινήματος και όσους έχουν ως μοναδικό σκοπό την φίμωση κάθε αντίθετης φωνής.Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 7173177219610746485

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item