Συμβούλιο Αρχηγών και στην ατζέντα το μισθολόγιο στρατιωτικών! “Απαράδεκτο και ανεφάρμοστο”

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/07/arxigoi_paulopoulos-640x330.jpg 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Συμβούλιο Αρχηγών και στην ατζέντα υπάρχει φυσικά η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών. Ποια είναι η άποψη που κυριαρχεί: ότι είναι “απαράδεκτο” κι “ανεφάρμοστο”.
Η διαπίστωση δεν αρκεί βεβαίως. Όποιος έχει δει την νέα πρόταση από τις πρώτες παραγράφους, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για πρόταση καταστροφής.
Το ερώτημα είναι τι προτίθεται να κάνει η στρατιωτική ηγεσία. Από το 2010 που ξεκίνησε το “ξεθεμελίωμα” στις ΕΔ δεν έχει βρεθεί στρατιωτική ηγεσία που να κάνει το αυτονόητο: να πει ένα ηχηρό όχι στις επαναλαμβανόμενες ανοησίες που προτείνονται από το υπουργείο Οικονομικών ανέξαρτητα ποια είναι η κυβέρνηση. Κάποιος να εξηγήσει στους “μανδαρίνους” ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν τις ΕΔ σαν είναι …ΔΕΚΟ.
Θα το κάνει η σημερινή στρατιωτική ηγεσία;

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 6191466279515753884

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item