Η Ένωση Λακωνίας με τον ΓΓ των ΑΝ.ΕΛ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας ανέλυσαν μέλη του ΔΣ της συνδικαλιστικής ένωσης του νομού στον Γενικό Γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσής μας πραγματοποίησε την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016, ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Ιωάννης ΜΟΙΡΑΣ, παρουσία και του πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Λακωνίας, κ. Ευάγγελου ΣΠΑΝΟΥ.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία έγινε σε άριστο και φιλικό κλίμα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του και οι υπηρεσίες αυτής.
Ειδικότερα, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη προσωπικού, η οποία ακόμη και σήμερα, μετά την καρατόμηση των οργανικών θέσεων, ξεπερνά το 20% και τα προβλήματα που ανακύπτουν, λόγω αυτής, στη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.
Επίσης συζητήθηκε η επικείμενη αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών και τα προβλήματα που θα προκύψουν από αυτή, λόγω της ‘’εντοπιότητας’’ του προσωπικού.
Ακολούθως παρεδόθησαν σχετικά υπομνήματα για τα ανωτέρω ζητήματα.
Ο Γενικός Γραμματέας αναγνώρισε τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρετεί στο νομό Λακωνίας, προς όφελος της κοινωνίας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας μας, δεσμεύτηκε δε για την προώθηση των αιτημάτων μας.
     
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΕΡΟΣ                        ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΥ
 
bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6897263392862012080

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item