Ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ για τις αποφάσεις του ΣτΕ

Ολοκληρώνεται η καθαρογραφή και θεώρηση των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαιώνουν τις Ομοσπονδίες των αστυνομικών αναφορικά με τις περικοπές στα
ειδικά μισθολόγιά τους. Η όποια καθυστέρηση οφειλόταν στην παρέμβαση 3.000 περίπου φυσικών προσώπων, η οποία απορρίφθηκε ως απαράδεκτη και σε καμία περίπτωση στη Γραμματεία της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που με επιμέλεια ταυτοποίησε ένα προς ένα τα στοιχεία των παρεμβαινόντων.
Εν αναμονή του σώματος της απόφασης, η Ομοσπονδία, που με απόλυτη υπευθυνότητα ξεκίνησε τη διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας, συνιστά ψυχραιμία προς όλους τους αστυνομικούς, να μην κάνουν μεμονωμένες και άσκοπες προς το παρόν δικαστικές ενέργειες, που μόνο κακό μπορούν να προξενήσουν στην κοινή μας υπόθεση και να μην σπαταλούν ούτε ένα ευρώ χωρίς λόγο.
Η Ομοσπονδία θα ενημερώνει έγκαιρα διά των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας για τις νομικές και συνδικαλιστικές της πρωτοβουλίες, ώστε η απόφαση να εκτελεστεί, αλλά και το κάθε μέλος τους να λάβει τις αποφάσεις του κατά τη δική του επιλογή, αποφεύγοντας ανεύθυνες και κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες τρίτων.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

                    O Πρόεδρος                       Ο ΓενικόςΓραμματέας                                                               
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
 
bloko

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3866189164090551975

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item