ΝΕΣΠΑΑ: Πρώτα αστυνομικοί και μετά συνδικαλιστές.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyc5g9S_97Ue_qGa7gpgYMsUskqDGIEADNjaGtzRDHrYdLja4bIg 

Με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικης,  η ΝΕΣΠΑΑ, συγχαίρει τέτοιες κινήσεις συνδικαλιστών που δείχνουν ότι δεν είναι γαντζωμενοι σε καρέκλες και ανοίγουν το δρόμο σε νέα πρόσωπα.
Παράλληλα η ΝΕΣΠΑΑ προτείνει να θεσμοθετηθεί ώστε κάθε πρόεδρος ή  γενικός γραμματέας κάθε συνδικαλιστικής μας ένωσης να έχει δικαίωμα για θητεία 3+3 χρόνια.
Με αυτό τον τρόπο και ο κάθε αστυνομικός δεν θα είναι πρωτα συνδικαλιστής και μετα αστυνομικός αλλά πρώτα αστυνομικός και μετά συνδικαλιστής, διότι έχει παρατηρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν κάποιοι να συνταξιοδοτήθηκαν από τη θέση συνδικαλιστή και όχι αστυνομικού.
Και φυσικά δεν πρέπει οι συνδικαλιστές να είναι αιωνιοι σε θέσεις που προσφέρουν υπηρεσιακή απαλλαγή.
Επίσης η ΝΕΣΠΑΑ προτείνει την εκ  νέου αξιολόγηση των συνδικαλιστικών αδειών, οι οποίες πρέπει να απορρέουν από το συνδικαλιστικό νόμο και μόνο και όχι από υπουργικές αποφάσεις οι οποίες αφήνουν παράθυρο τυχόν σχέσης συναλλαγής πολιτικής ηγεσίας και συνδικαλιστών.
ΝΕΣΠΑΑ  Κ. Μακεδονιας

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2828981245287801363

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item