Α Μ Ε Λ Ε Ι Α , Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Τ Η Τ Α, Σ Κ Ο Π Ι Μ Ο Τ Η Τ Α,Βαρεμάρα, Άστο να πάει....Άρθρο του ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ Αλέξανδρου

Α Μ Ε Λ Ε Ι Α , Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Τ Η Τ Α, Σ Κ Ο Π Ι Μ Ο Τ Η Τ Α,Βαρεμάρα, Άστο να πάει, Δεν πειράζει και πολλά άλλα...

Όπως και να το πεις το αποτέλεσμα το ίδιο.τον απλό Αστυνομικό του πεζοδρομίου δεν τον υπολογίζει κανείς...
Εδώ και πολύ καιρό άπαντες στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο,γνώριζαν την διεξαγωγή του No Border Camp εντός του ΑΠΘ και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων των συμμετεχόντων σε αυτό.΄Άρα το μόνο απλό που θα μπορούσαν να πράξουν είναι σωστός σχεδιασμός για αποτροπή τέλεσης έκνομων ενεργειών και σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων του Αστυνομικού.Φυσικά συνέβη εντελώς το αντίθετο.
Οι μπαχαλάκηδες έπραξαν σχεδόν ό,τι ήθελαν με την ανοχή της διοίκησης και εμάς θεατές.Όσο για τα δικαιώματά μας?Στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Κανείς δεν γνωρίζει πόσες υπερωριακές εργατοώρες υπήρξαν.Φυσικά δεν πληρώνονται...Κανείς δεν γνωρίζει πόσες φορές αλλάχθηκε η υπηρεσία...Λες και εμείς δεν έχουμε υποχρεώσεις εκτός του Σώματος,ούτε οικογένειες...Κανείς δεν γνωρίζει πώς ξαφνικά δούλεψαμε οι δικυκλιστές και 24-06 όταν εδώ και πολύ καιρό το ζητάμε να εφαρμοστεί, αλλά μας λένε πως δεν προβλέπεται...Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι συνάδερφοι εργάσθηκαν παρανόμως διπλά συνεχόμενα νυχτερινά... Και φυσικά για την αστυνόμευση στην πόλη,κανένας λόγος.Βλέπετε τώρα δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα...
Αλήθεια κύριοι πώς θα ξεχρεώσετε όλα αυτά τα ρεπό που θα συσσωρευθούν μετά το No Border Camp αν υπολογίσουμε πως τρέχουν οι θερινές προγραμματισμένες άδειες?Μάλλον θα μειώσετε αναγκαστικά τις περιπολίες,άρα ο πολίτης που θα καλεί το ''100'' θα περιμένειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......Και φυσικά θα εκθέσετε και τους ελάχιστους εναπομείναντες περιπολούντες αστυνομικούς σε κίνδυνο,διότι αν χρειαστούν συνδρομή μάλλον θα φθάσει αργά...Αλλά αυτά δεν σας ενδιαφέρουν.Ποτέ δεν σας ενδιέφεραν.Το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογήρους.... Aλλά προσέξτε διότι και τα μοναστήρια κάποτε μπορεί να πέσουν...

ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 288279111735871308

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item