ΝΕΣΠΑΑ Tέλος σε κάθε πελατειακό Δεσμό... Να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι προτάσεις των Διευθυντών!

Ελπίζουμε σε λίγες μέρες που συνεδριάζει το συμβούλιο μεταθέσεων για να εξετάσει προσφυγές Αξιωματικών που μετατέθηκαν, να επικρατήσει πλήρως η λογική και να αρθούν κάποιες αδικίες που παρατηρήθηκαν κατά τις τελευταίες μεταθέσεις.
Η ΝΕΣΠΑΑ πιστή στις ιδέες και στις αρχές της, ότι θέλουμε συνεργάτες και όχι πελάτες, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παρέμβει ως συνδικαλιστική παράταξη στις μεταθέσεις παρά μόνο όταν διαπιστώνονται αδικίες.
Πιστεύουμε πως οι όποιες μετακινήσεις, πρέπει να είναι πάντα κάτω από το ευρύ πρίσμα της  λογικής, του ανθρωπισμού και του υπηρεσιακού συμφέροντος.
Θεωρούμε πως πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι προτάσεις των διευθυντών των διευθύνσεων αρκεί βέβαια αυτές να μην έχουν προσωπικά κίνητρα, αλλά ως γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον.
Επίσης η άποψη μας είναι πως δεν θα πρέπει να γίνεται μετάθεση αξιωματικού σε συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά σε επίπεδο Διεύθυνσης και κατόπιν να τοποθετείται μετά από πρόταση  του διευθυντού, ο οποίος γνωρίζει τις γενικότερες ανάγκες της υπηρεσίας που διευθύνει.
Τέλος, και με αφορμή μετακινήσεις σε νευραλγική υπηρεσία της ΓΑΔΘ, δεν θα σταθούμε στο γεγονός  ότι σε αυτή μετατεθηκαν και άλλοι  αξιωματικοί συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης και απομακρύνθηκε Αξιωματικός με σημαντικές επιτυχίες  αλλά στο αν αληθεύει πως για τις μετακινήσεις αυτές δεν ερωτήθηκε ο Διευθυντής της υπηρεσίας;
Η ΝΕΣΠΑΑ αγωνίζεται για να αλλάξουν οι νοοτροπίες και οι συμπεριφορές στην Ελληνική Αστυνομία που την καθιστούν αναχρονιστική και χώρο ανάπτυξης πελατειακων δεσμών.
ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 8502521614246901775

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item