Προκήρυξη για αστυνομικούς πλήρωσης 2 θέσεων εθνικού εμπειρογνώμονα στον FRONTEX

Η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση γνωστοποίησε την προκήρυξη δύο (2) θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων (Seconded National Expert) στο
Κέντρο Επιχειρήσεων, της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού FRONTEX, και συγκεκριμένα ενός Επικεφαλής Βάρδιας (Senior Duty Officer) και ενός Υπευθύνου Υπηρεσιών (Service Manager) στην έδρα του Οργανισμού, στη Βαρσοβία/ Πολωνίας.

Η διάρκεια απόσπασής τους θα είναι αρχικά για δύο έτη.
Δικαιολογητικά διαβιβαστούν μέσω των οικείων Διευθύνσεων, με PoL το αργότερο μέχρι την 29/08/2016.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων του FRONTEX και ειδικά για τις αρμοδιότητες, δεξιότητες και περιγραφές καθηκόντων της θέσης, καθώς και για τη χορήγηση υποδειγμάτων αιτήσεων και λοιπών εγγράφων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση του FRONTEX στο διαδίκτυο, www.frontex.europa.eueaynh.gr
.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 5299063523031799185

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item