Έρχονται μίνι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. τον Σεπτέμβριο, Ο 6ος αντιστράτηγος και τα σενάρια για τις κορυφαίες κεντρικές υπηρεσίες

Στις 6 Ιουλίου γράφαμε σε ρεπορτάζ μας με τίτλο " Η ΕΛ.ΑΣ. αλλάζει πρόσωπο τον Σεπτέμβριο, με οργανωτική αναμόρφωση υπηρεσιών και μίνι κρίσεις " και σημειώναμε μεταξύ άλλων ότι, Όπως σημειώνεται, ενδέχεται αναλόγως και τηρουμένων των αναλογιών να πραγματοποιθούν μίνι κρίσεις με αριθμητικά μικρές αναβαθμισμένες μετακινήσεις αξιωματικών, που θα κληθούν να υλοποιήσουν και να υπηρετήσουν το νέο σχεδιασμό".
Οι τελευταίες σχετικές πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι καταρχήν δεν έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο με τα τμήματα των αστυνομικών τμημάτων της περιφέρειας που θα συγχωνευτούν, καθώς συνεχίζονται ακόμη οι συναντήσεις με κατά τόπους εκπροσώπους και παράγοντες και οι προσθαφαιρέσεις στον νέο καταστασιακό διαρθρωτικό περιβάλλον συνεχίζονται.
Τα σημαντικά ωστόσο φαίνεται ότι να συσχετίζονται και ν' αφορούν στο καταληκτικό τμήμα του τότε ρεπορτάζ μας. Στο ζήτημα των μίνι κρίσεων.
Και πάνω σ' αυτό ακριβώς καθαυτό το ζήτημα, ήδη ξεκίνησαν οι ζυμώσεις και οι αναπότρεπτες... παρασκηνιακές διεργασίες. Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι επανέρχεται με μεγαλύτερες πιθανότητες εφαρμογής το σενάριο του 6ου αντιστράτηγου, ώστε η κ. Τσιριγώτη ν' "απαλλαχθεί" από το ... άχθος των καθηκόντων ως επιτελάρχου και να αφιερωθεί απερίσπαστη στο μεταναστευτικό- προσφυγικό, αναλαμβάνοντας το σύνολο της εποπτικής και παρεμβατικής ευθύνης. Σε μια τέτοια περίπτωση καθήκοντα επιτελάρχη πρόκειται ν' αναλάβει ο πρώτος στην επετηρίδα υποστράτηγος, Αντώνης Μπάκας, ο οποίος θα προαχθεί στο βαθμό του αντιστράτηγου. Άλλες πηγές σημειώνουν ωστόσο ότι ανεξαρτήτως της προαγωγής ή όχι του κ. Μπάκα μέσω της θεσμοθέτησης 6ης θέσης αντιστρατήγου, συγκεντρώνει εξίσου μεγάλες πιθανότητες η μετακίνηση του προκειμένου να αξιοποιηθεί η εμπειρία και οι γνώσεις του στο επιτελείο. ( Σημείωση bloko.gr: Εάν και όταν γίνει η συγκεκριμένη μετακίνηση, ή όποτε κι αν αυτή συμβεί, ως bloko.gr οφείλουμε στον κ. Μπάκα ένα μίνι αφιέρωμα, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν τον έχουμε αδικήσει).
Όμως, η διαφαινόμενη προοπτική της έστω και μιας μετακίνησης, άνοιξε σε ορισμένους την όρεξη για αναρρήσεις σε υπηρεσιακές θέσεις κλειδιά μεγάλης ευθύνης, έχοντας όπως συμβαίνει ... "εξ από ανέκαθεν" στην ενδελέχεια του ιστορικού χρόνου των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ. τη στήριξη εξωθεσμικών στοιχείων. 
.
bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8419166283684463594

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item