Μεταπτυχιακά στην ΣΣΕ! Παράταση υποβολής αιτήσεων εγγραφής

eyelpidon
Μετά από πολλά αιτήματα παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων εγγραφής στα δύο Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με αντικείμενα ‘Σχεδίαση & Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering)’ και ‘Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση’ Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 16η Σεπτεμβρίου 2016.
Τα δύο Προγράμματα απευθύνονται τόσο στους Αξιωματικούς όλων των ειδικοτήτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και σε αποφοίτους των Α.Ε.Ι. που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στις εγκαταστάσεις της Σ.Σ.Ε. ενώ παρέχεται και η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Η έναρξη των μαθημάτων του Α’ Εξαμήνου για το επόμενο Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16 έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και το πέρας του την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, ενώ κατά το διάστημα από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2016 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2016 έχει προγραμματισθεί η πραγματοποίηση ταχύρρυθμων ενισχυτικών μαθημάτων υποστήριξης για τους εγγραφόμενους φοιτητές. Οι εγγραφές των επιλεγέντων θα γίνονται από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για αιτήσεις, προϋποθέσεις, έντυπα και σχετικές οδηγίες είτε από την ιστοσελίδα (www.sse-tuc.edu.gr) είτε από τη Γραμματεία της ΣΣΕ στο τηλέφωνο: 210-890-4256.

 militaire.gr

Related

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 845589913117567126

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item