Ο υπηρεσιακός Γολγοθάς των αστυνομικών της ΥΜΕΤ. Απαιτούνται άμεσα λύσεις

Δυστυχώς μία από τις πλέον αξιόμαχες υπηρεσίες της οποίας τα στελέχη βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο και απασχολούνται κυριολεκτικά στα πάντα, έχει αφεθεί στο

Έλεος του Θεού.
Την φετινή χρονιά ο υπηρεσιακός Γολγοθάς των συναδέλφων της ΥΜΕΤ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με το πρόβλημα να οξύνεται ακόμα περισσότερο λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού που υπάρχει στις διμοιρίες.

Εδώ βέβαια υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την κατανομή προσωπικού, αφού η Διεύθυνση είναι σχεδόν πλήρης οργανικά ενώ οι διμοιρίες υποστελεχωμένες......
Τον χειμώνα καθημερινά οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ εκτελούσαν τουλάχιστον 10ωρες υπηρεσίες στην Ειδομένη, ενώ μία εξ αυτών βρίσκονταν μόνιμα 15 μέρες στην Μυτιλήνη.
Ταυτόχρονα, οι ελάχιστες που έμεναν συμμετείχαν κανονικά στις πορείες στα μέτρα αθλητικών εκδηλώσεων και οπουδήποτε αλλού.

Πέραν αυτών 25 συνάδελφοι της ΥΜΕΤ εκτελούν καθημερινά υπηρεσίες που ανήκουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας.Οι 10 εξ αυτών υποτίθεται θα ήταν μόνο για το περσινό καλοκαίρι.
Δυστυχώς το καλοκαίρι πέρασε, ξαναέφτασε και τόσο ο Διοικητής της ΔΑΕΘ όσο και ο Διοικητής της ΥΜΕΤ, δεν έκαναν καμία προσπάθεια απεμπλοκής των ανδρών τους από τους συγκεκριμένους στόχους, παρά το γεγονός ότι τα οφειλόμενα ρεπό των συναδέλφων της ΥΜΕΤ κυμαίνονται σε διψήφια νούμερα ενώ των υπηρεσιών που ενισχύουν από 0-2.

Ένα ακόμα γεγονός είναι ότι οι συνάδελφοι των διμοιριών της ΥΜΕΤ καλούνται καθημερινά να ενισχύσουν την διμοιρία δικαστηρίων, η οποία είχε δημιουργηθεί μετά από πρόταση της ένωσης μας ώστε να απεμπλακούν οι συνάδελφοι των διμοιριών από αυτές τις πρόσθετες υπηρεσίες.Και εδώ βέβαια υπάρχουν πολλά ερωτήματα, αφού όταν δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη διμοιρία για τον συγκεκριμένο σκοπό ήταν υπερπλήρης και ξαφνικά στην πορεία υποστελεχώθηκε.
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι ενώ στα χαρτιά φαίνονται οι διμοιρίες να ξεκουράζονται με ρεπό, ουσιαστικά το μόνο που ξεκουράζεται είναι το υπηρεσιακό όχημα αφού οι συνάδελφοι των διμοιριών που έχουν το γνωστό σε όλους "διμοιριακό ρεπό"α βουλώνουν τρύπες.
Ούτε λόγος για σταθερό ωράριο παρά το ότι υπάρχει η δυνατότητα αφού οι 4 βάρδιες είναι γνωστές και σταθερές.Στην καλύτερη των περιπτώσεων η υπηρεσία βγαίνει την προηγούμενη από το μεσημέρι και μετά.
Όλα τα παραπάνω προβλήματα έχουν επισημανθεί δεκάδες φορές στην Διοίκηση της ΔΑΕΘ από τους εκλεγμένους μας με την γνωστή και μόνιμη αδιάφορη απάντηση "Θα το δούμε".
Καλούμε τον κ.Γενικό ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για την εν λόγω υπηρεσία, να συμβάλει ώστε να υπάρξει επιτέλους υπηρεσιακή ηρεμία, δικαιοσύνη και αναγνώριση του έργου των συναδέλφων της ΥΜΕΤ.
Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 3604407046006146534

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item