Ανακοίνωση - Καταγγελία της "Προοδευτικής 'Ενωσης Λιμενικών Κυκλάδων" για την αναστολή των αρχαιρεσιών στην ΕΠΛΣ Κυκλάδων

Σας ενημερώσουμε ότι μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τέσσερα (04) μέλη της Ενώσεως Κυκλάδων, εκ των οποίων τα δύο (02) ενεργά μέλη του Δ.Σ.,  αναστέλλεται  προσωρινά , μέχρι τη

 συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στις 22-9-2016,  η απόφαση της επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής. 

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: 
Τα δύο (02) μέλη του Δ.Σ. με την αίτηση αυτή στράφηκαν κατά του Δ.Σ. δηλαδή κατά του εαυτού τους!!! 
Τα τέσσερα (04) μέλη αυτά που ανήκουν σε συγκεκριμένο συνδυασμό με μεθοδευμένες κινήσεις προσπάθησαν εξ’ αρχής να αναστείλουν τις εκλογές και  συγκεκριμένα :  
1. Δεν είχαν εκλέξει αναπληρωματικά μέλη εφορευτικής επιτροπής στην τακτική γενική συνέλευση,
2Aποφάσισαν να κάνουν εκλογές κατά παράβαση του καταστατικού και του νόμου με περιφερομένη κάλπη 
3. Aποφάσισαν να κάνουν εκλογές κατά παράβαση του καταστατικού και του νόμου χωρίς την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος για να διασφαλίσει το αδιάβλητο των εκλογών,
4. Δεν ακολούθησαν την εκλογική εγκύκλιο και οι εκλογές δεν ξεκίνησαν από την Φολέγανδρο στις 4-8-2016,
5. Οταν ερχόμενοι σε δύσκολη θέση απο την αντικαταστατική συμπεριφορά τους , επέλεξαν την προβλεπόμενη διαδικασία της επιστολικής ψήφου επέλεξαν ως μέθοδο διαφυγής  απο τη δύσκολη θέση  την καταχρηστική και παράνομη παραίτησης της εφορευτικής επιτροπής αφού πρώτα απέστειλαν στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές το εκλογικό υλικό με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να ψηφίσουν  χωρίς όμως να υπάρχει εφορευτική επιτροπή για τη συνέχιση της διαδικασίας των αρχαιρεσιών . 
Η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση προσπάθησε να καλύψει το κενό αυτό και να εκλέξει συμπληρωματικά μέλη ΕΦ.Ε , όπως και έγινε  ενώ  ακολούθησε αυστηρά την εκλογική εγκύκλιο με γνώμονα το συμφέρον της Ένωσης και των συναδέλφων. 
Αξίζει να τονίσουμε ότι πριν την έκδοση της απόφασης αναστολής των εκλογών είχαν ψηφίσει όλα τα μέλη της Ένωσης, πλην αυτά της Σύρου, τα οποία θα ψήφιζαν αυτοπρόσωπα την 21-08-2016. 
Συνάδελφοι τα μέλη της παράταξης «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» (στα λόγια και μόνο ) δεν επιθυμούσαν εξαρχής την συνέχιση της διαδικασίας καθώς απο πολύ νωρίς κατάλαβαν  οτι δεν είχαν την πλειοψηφία . Αυτός είναι και ο μοναδικός  λόγος  που τους οδήγησε στην προσπάθεια  αναστολής των εκλογών . 
Καταγγέλλουμε  επίσης ότι ηταν τόση η αγωνία τους και η απελπισία τους που προσπάθησαν  να λάβουν και τους φακέλους από το Ταχυδρομείο για να μάθουν τι ψήφισαν οι συνάδελφοι ώστε  να τους επηρεάσουν ενόψει της προσωρινής αναστολής των εκλογών. 
Ωστόσο, ο συνδυασμός «ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» τον οποίο εκπροσωπώ , διασφάλισε  τη μυστικότητα των ψήφων και δεν υπάρχει περίπτωση να ανοιχτεί κανένας φάκελος .

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ παρά τον << πόλεμο >> που δέχεται , υπόσχεται ότι με πυξίδα το συμφέρον των συναδέλφων , θα συνεχίσει  άοκνα , με ανιδιοτέλεια και καθαρές κουβέντες , να αγωνίζεται για όλους εμάς ,πέραν και μακριά από τα συνδικαλιστικά τερτίπια ορισμένων .
Η αλήθεια πρέπει να λέγεται..! 

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ 

limenikh-drash.blogspot.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2358593442361787095

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item