ΕΛ.ΑΣ.: «Έτσι θα αντιμετωπίσουμε τους εξτρεμιστές»


 http://s.enet.gr/resources/2009-12/50-51f3-thumb-large.jpg
Όπως εξηγεί στο cnn.gr o εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας το φαινόμενο του εξτρεμισμού χρειάζεται πολυεπίπεδη στρατηγική και είναι βασικό οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο δρόμο να εκπαιδευτούν στο πως θα εντοπίζουν και θα διακρίνουν άτομα που είναι έτοιμα για φανατικές ενέργειες αλλά και ποια θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση τους σε πρώτο επίπεδο μέχρι να αναλάβουν δράση αστυνομικοί που ασχολούνται με την εσωτερική ασφάλεια.
Μάλιστα ήδη συντάσσεται ένα εγχειρίδιο στο οποίο θα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες αλλά και οι βασικοί κανόνες εκπαίδευσης των αστυνομικών, ενώ το εγχειρίδιο αυτό θα αποτελεί και μάθημα στην σχολή της αστυνομίας.
Ο εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα της διεθνούς τρομοκρατίας και ήταν και προϊστάμενος του τμήματος εξωτερικής τρομοκρατίας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, αποκάλυψε στοιχεία που θα παρατηρούν και θα ερευνούν οι αστυνομικοί σε άτομα στα οποία θα κάνουν έλεγχο στο δρόμο αλλά και τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν απέναντι έχουν άλλο θρήσκευμα από το δικό μας.
Επίσης ο κύριος Χρονοπούλος ξεκαθάρισε ότι η ριζοσπαστικοποίηση δεν αποτελεί αποκλειστικό θέμα της μουσουλμανικής νέας γενιάς.

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 2842677801103549058

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item