ΠΟΑΣΥ: Από καλύτερες θέσεις η μάχη κατά των «συμμοριών του θανάτου»

http://im2ns5.27210.gr/sites/default/files/imagecache/620x320/article/2016/31/207730-14257083.jpgΑθήνα, 5 Αυγούστου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/196
Από καλύτερες θέσεις η μάχη
κατά των «συμμοριών του θανάτου»
Η σύλληψη από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας δυο, επί σειρά ετών, καταζητούμενων προσώπων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, επιβεβαιώνει τη διαρκή προσπάθεια των συναδέλφων μας για τη θωράκιση της Δημοκρατίας και της Κοινωνίας από τους παντοειδείς κινδύνους που τις απειλούν.
Με επαγγελματισμό και άριστη επιχειρησιακή οργάνωση, οι συνεργαζόμενες Υπηρεσίες κατάφεραν ένα ακόμα πλήγμα στις «συμμορίες του θανάτου», ενισχύοντας το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο, όταν η απειλή των «τζιχαντιστών» και της  νεοτρομοκρατίας στην Ευρώπη, επιβάλλουν στις αρχές ασφαλείας νέους ρόλους και απαιτήσεις.
Με τα αυτονόητα συγχαρητήριά μας σε όλους και όσες συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, καλούμε την Πολιτεία να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να προβεί στην αναγκαία ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε αυτή, από θέση ισχύος να συνεχίσει τη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3552286818739451391

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item