Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου, δημοσίου, ΟΓΑ, επικουρικά, ΝΑΤ

http://i2.wp.com/www.presspublica.gr/wp-content/uploads/2016/06/syntakseis.jpeg?resize=1068%2C713Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου στις 30 Αυγούστου 2016,  ημέρα Τρίτη, όπως και το ΙΚΑ -οι συντάξεις καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη μέρα του προηγούμενου μήνα.
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 31 Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη.
Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) θα καταβάλει τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη -οι συντάξεις του καταβάλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.
Ο ΟΓΑ θα καταβάλει  τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη.
Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις  2 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή -η καταβολή γίνεται πλεον την 2η εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 1374288530219621956

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item