Να ξεδιαλύνει το θολό με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Το νέο Π.Δ. για το βαθμολόγιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τροποποιήσεις για τα χρόνια παραμονής σε κάθε βαθμό, όρια ηλικίας για
αποστρατεία κ.ά. καθώς φαίνεται προκάλεσε σύγχυση και κυρίως την υπόνοια ότι επιχειρείται η δημιουργία αξιωματικών πολλών ταχυτήτων και κυρίως στον πολύπαθο βαθμό του ανθυπαστυνόμων. Η ΝΕΣΠΑΑ με κείμενο της επισημαίνει τα εξής:


Η πρόσφατη δημοσίευση του Π.Δ. 81/2016, το οποίο τροποποιεί τις σχετικές διατάξεις του μέχρι σήμερα ισχύοντος Π.Δ. 24/1997 αναδεικνύει πολλά θέματα που θα κριθούν θετικά ή αρνητικά στην εφαρμογή τους.
Πέρα από τα παραπάνω όμως, με έκπληξη διαπιστώνουμε πως αφήνει ανοιχτά αλλά σοβαρά θέματα.
Ιδιαίτερα μετά το 2008 δημιουργήθηκαν κατηγορίες αξιωματικων πολλών ταχυτήτων.

Οι κατηγορίες αυτές δημιουργήθηκαν από την ίδια την πολιτεία και αυτη οφείλει να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο που η ίδια δημιούργησε.
Μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας, Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων περιμένουν σαφή θέση για το μέλλον τους, τόσο όσο αφορά την προαγωγή τους όσο και ότι αφορά τα ακριβή όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση.
Με την ευκαιρία, ως ΝΕΣΠΑΑ, τονίζουμε πως είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι προς την κατεύθυνση της ενότητας όλων των Αστυνομικών. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά, αυτά που μας χωρίζουν ελάχιστα.
Ενωμένοι μπορούμε...

ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

bloko

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3055518869805715817

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item