Βράβευση αστυνομικών που διέσωσαν απο πνιγμό τουρίστρια.

Αστυνομικούς με ποδήλατα, που διέσωσαν από πνιγμό Ισπανίδα τουρίστρια, βράβευσε στην Κέρκυρα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας
Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση της αστυνομίας Ιονίων Νήσων:
Πρόκειται για τους Υπαρχιφύλακες Βασίλειο Χαλικιά και Σταμάτιο Βασιλάκη, οι oποίοι την 28 Ιουλίου 2016 διέσωσαν από πνιγμό 30χρονη υπήκοο Ισπανίας, στην περιοχή του όρμου της Γαρίτσας  (σχετ. το από 28-07-2016 Δελτίο Τύπου μας).
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης συνεχάρη τους αστυνομικούς για την πράξη τους και μεταξύ άλλων δήλωσε:
«..Σήμερα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη μέρα, μια μέρα που κατοχυρώνει την ανθρώπινη πλευρά, η οποία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία……. Για εμάς, που βασικός πυλώνας στην προσπάθεια να στηριχθεί η οικονομία είναι ο τουρισμός, πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν πιο εδραιωμένο το αίσθημα ασφάλειας. Την εδραίωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα την έχουν κατοχυρώσει με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.....
…Σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε μια σειρά κοινωνικών δράσεων που αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν μεγάλη αποδοχή από τους πολίτες σε όλη τη χώρα, όπως οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, τα Γραφεία Εξυπηρέτησης τουριστών, ο θεσμός των αστυνομικών με ποδήλατα. Το επόμενο βήμα είναι ο τοπικός Αστυνόμος. Ο τοπικός Αστυνόμος είναι ένας θεσμός που λειτουργεί σε χώρους που μας παραχωρούνται από την τοπική αυτοδιοίκηση και καλύπτει στην καθημερινότητα τις ανάγκες του πολίτη, για να μην ταλαιπωρείται, μετακινούμενος ασκόπως ή και με κάποιο κόστος…».
Ο Γενικός Γραμματέας απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Υπαρχιφύλακες καθώς και στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Κωνσταντίνο Μουζακίτη, για τη δωρεά ηλεκτροκίνητου ποδηλάτου, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το θεσμό των περιπολιών με ποδήλατα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, ο πατήρ Δημήτριος, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή και ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Νικολούζος.
Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος Γεώργιος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Αγάθος, Διοικητές των Υπηρεσιών της Κέρκυρας, εκπρόσωποι των Αστυνομικών Ενώσεων, καθώς και Αξιωματικοί και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.
astynomia.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8898594061082884212

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item