Οι συνδικαλιστές του facebook και οι ανακοινώσεις τους που μυρίζουν θάλασσα. .

http://2.bp.blogspot.com/-Cr5qv5ebT0s/Vd299-yHZHI/AAAAAAAAGO0/PnwfO568NK0/s1600/DSC00103.JPGΚύριοι συνάδελφοι επειδή και η λάσπη έχει τα όρια της είπα να μην απαντήσω στις αναρτήσεις όμως βλέπω πως οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.Θα έδινα δημόσιες απαντήσεις μετά το πέρας των ενστάσεων όμως κάποιοι την θέλουν τώρα.Σημερα πραγματοποιήθηκε ΔΣ όπου ομόφωνα και τα 10 παρόντα μέλη με στηρίζουν απερίφραστα και εφόσον δόθηκαν εξηγήσεις από μέρους μου.Οι τρεις κύριοι που επιθυμούσαν την παραίτηση μου δεν παρουσιάστηκαν στο έκτακτο ΔΣ που είχε θέμα αυτό που ίδιοι ανέρτησαν σε πολλές σελίδες και φυσικά με λασπολόγησαν και από μέρους μου θα υπάρξει νομική συνέχεια προς αυτή την παράταξη.Να ενημερωσω τους συναδέλφους πως το συμβουλίο μεταθέσεων ξεκίνησε με την τοποθέτηση μου πως δεν ψηφίζω καμία μετάθεση συναδέλφου που γίνεται με πρωτοβουλία της υπηρεσίας.Φαινεται πως ο κυριος που ενημέρωσε την εν λόγω παράταξη ξέχασε να τους το πει. Όπως και πώς συνεχεια διέκοπτε το συμβουλίο λέγοντας μου περιπαιχτικά πως όλο εσύ διαφωνείς και βγαίνει το σκορ 4-1.
Να προσθέσω πως σε ελάχιστους που ουτε καν συμπληρώνουν δύο χέρια συμφώνησαν με την διοίκηση για λόγους που στην ουσία προστάτευαν τους μετακινούμενους.
Οι λασπολόγοι μου ξεχναν βέβαια πως η δική μου ψήφος είναι μία και στην ανακοίνωση τους δεν είδα να καταφέρονται κατά της διοίκησης που πρότεινε τις μετακινήσεις ούτε κατά του ετέρου αξιωματικού συνδικαλιστή.Ολοι αντιλαμβάνονται το προσωπικό της επίθεσης.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας ..Αν ερχόντουσαν βέβαια οι κύριοι στο ΔΣ το πρωί θα άκουγαν και την τοποθέτηση μου πως μετά τις ενστάσεις θα έδινα στο ΔΣ την ψηφοφορία.
Δυστυχώς από συνδικαλιστές που απολαμβάνουν τις διακοπές τους και υπηρετούν σε ειδικές υπηρεσίες έχουμε πληθώρα.
Έλλειψη έχουμε στους μάχιμους και συνδικαλιστές και συναδέλφους.
Καλή δύναμη σε όλους μας που εμπλεκόμαστε εδώ και 3 βδομάδες σε μέτρα.
Ή συνέχεια επί των δικαστικών αιθουσών.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 7887807235176920855

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item