Π.Α.Σ.Α. : Να ανοίξουν περισσότερες θέσεις με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της επαρχίας


Την  Δευτέρα  19/09/2016  θα συνέλθει στο Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. το υπηρεσιακό συμβούλιο από το οποίο θα προκύψουν οι συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2016  για τους Αστ/κες - Αρχ/κες- Ανθ/μους και λοιπά θέματα - αιτήματα ( αμοιβαίες μεταθέσεις, συνυπηρετήσεις, αποσπάσεις ).
Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις  της επαρχίας δεδομένου ότι αρκετές φορές τα προηγούμενα έτη τα κριτήρια βάσει των οποίων προέκυπταν οι θέσεις δεν ήταν πάντα σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και τις κενές οργανικές θέσεις.

Καλούμε την φυσική και πολιτική ηγεσία  να ανοίξουν περισσότερες θέσεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν ανα Αστυνομική Διεύθυνση.


                                                            Η Γραμματεία της                                                                                                     Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1992057712692837712

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item