Ο Πειραιάς στο... γύψο«Το Σωματείο μας διήρχετο μίαν κρίσιν...» Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ο αδικαιολόγητος αποκλεισμός από τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, συνδυασμών ή και μεμονωμένων συναδέλφων , που επιχειρήθηκε κι επιτεύχθηκε κατόπιν πρότασης του Προεδρείου προς τη Γενική Συνέλευση;


   Μία Γενική Συνέλευση που διεξήχθη (;) υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, με την εσκεμμένη, εκ μέρους του Προεδρείου, αποσιώπηση από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της διεξαγωγής της και την επιλεκτική μόνο αποστολή καλέσματος, μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax), σε περιορισμένο αριθμό Υπηρεσιών (άραγε με τι κριτήρια;). Μία Γενική Συνέλευση που διεξήχθη (;) βραδινές ώρες της παραμονής της ένστολης πανελλαδικής κινητοποίησης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αρκετοί συνάδελφοι μας ήδη είχαν μεταβεί για να δώσουν ενωμένοι δυναμικά το παρόν. Την ίδια στιγμή, το Προεδρείο του Δ.Σ. πρότεινε, πέραν κάθε λογικής, προδήλως αντικαταστατικά και με εμφανείς σκοπιμότητες, την κατάθεση των υποψηφιοτήτων έως την 12:00΄ ώρα της επομένης, πριν καν την παρέλευση 24ώρου. Και το πιο εξωφρενικό !!!, λίγες ώρες πριν την πορεία μας στη Θεσσαλονίκη, όπου απασχολούνταν υπηρεσιακά μη αμελητέος αριθμός συναδέλφων μας τιμωρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο με αποκλεισμό τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση.

Εύλογα λοιπόν, αναρωτιέται κανείς γιατί το Προεδρείο της Ένωσης μας προκήρυξε αυτές τις εκλογές – παρωδία και δε συνέχισε απλά τη θητεία του για 3 χρόνια ακόμα (να μη μπαίνουμε και σε έξοδα). Η Δ.Ε.Κ.Α. Πειραιά απαντά στις προκλήσεις καλώντας τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές, ρίχνοντας "ΑΚΥΡΟ" σε τέτοιες αντιδημοκρατικές και αθέμιτες πρακτικές, που σε μια κρίσιμη περίοδο για τους εργαζομένους στην Ελληνική Αστυνομία, συντελούν στην απαξίωση και απομόνωση του συνδικαλιστικού κινήματος.

    Αναμένουμε με αγωνία την αντίδραση του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τον καλούμε για ακόμα μια φορά να τοποθετηθεί δημόσια, αλλιώς η συνεχιζόμενη σιωπή του τον καθιστά συνένοχο στο έλλειμα δημοκρατίας και αξιοπιστίας του συνδικαλιστικούμας κινήματος.
Η Γραμματεία της ΔΕΚΑ Πειραιά 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4681974384898422691

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item