Ενημέρωση για τις επικείμενες Έκτακτες Μεταθέσεις

 http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/astynomia-570_0_0.jpg?itok=PtDy--E6
Συνάδελφοι το Α.Ε.Α  με διαταγή που εξέδωσε ζητά από όσους συναδέλφους δεν επιθυμούν να συμπεριληφθούν στις συμπληρωματικές/έκτακτες μεταθέσεις να το δηλώσουν στην Υπηρεσία τους άμεσα.
 Αν περάσει η προθεσμία και δεν υποβληθεί αίτηση εξαίρεσης από τις συμπληρωματικές μεταθέσεις τα μόρια που έχει λάβει ο αστυνομικός λόγω αποστάσεως από τον τόπο συμφερόντων του ή τον τόπο κατοικίας λόγω εργασίας διαταγής ή ασκήσεως επαγγέλματος της συζύγου του, διαγράφονται  μετά την κοινοποίηση της μετάθεσής του στην περιοχή μετάθεσης του τόπου συμφερόντων του καθώς και μετά την τυχόν ακύρωση της μετάθεσής του, κατόπιν ευδοκίμησης της προσφυγής του άρθρου 18 παράγραφος 1 του παρόντος διατάγματος

 Δείτε την διαταγή
                                                       Η Γραμματεία της
                         Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3360249614385524197

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item