Π.Α.Σ.Α: Στην Αττική να τοποθετηθούν οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

Την άποψή τους για το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, που θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ, αλλά και για τις υπηρεσίες, στις οποίες θα πρέπει να τοποθετηθούν, εκφράζουν μέλη της ΠΑΣΑ με έγγραφό τους προς την Ένωση Αθηνών:
Συνάδελφοι σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών προωθεί διάταξη με την οποία, κατατάσσει  ως Ειδικούς Φρουρούς τους  πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που επέλεξαν  να ενταχθούν  στην στην Ελληνική Αστυνομία με την υπ’ αριθ. 6000/2/5250/8-π  από 12.12.2014.
 Με την διάταξη αυτή εάν οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί που θα υπηρετήσουν ως Ειδικοί Φρουροί τοποθετηθούν στις υπηρεσίες που ήδη υπηρετούν  θα πληγεί κατάφωρα το νόμιμο και ηθικό δικαίωμα των αστυνομικών να μετατεθούν στους τόπους συμφερόντων τους, διότι οι λίγες-ελάχιστες θέσεις για μετάθεση που υπάρχουν και τις καρτερούν με ιώβειο υπομονή οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ στην λίστα αναμονής των μεταθέσεων, θα καλυφθούν από τους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς .
 Έτσι ενώ οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ ως ειδικοί φρουροί  θα παραμείνουν στους τόπους τους, οι αστυνομικοί της  ΕΛΑΣ θα απολέσουν την πιθανότητα να μετατεθούν στους τόπους τους, για την οποία σε τόσες θυσίες έχουν για χρόνια υποβληθεί.
Υπηρέτησαν στο λεκανοπέδιο της Αττικής  αλλά  και στα πιο απόμακρα μέρη της Ελλάδος, προσδοκώντας με το πλήρωμα του χρόνου, να πάνε και αυτοί κάποτε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και τώρα που η εκπλήρωση αυτού του στόχου τους πλησιάζει, η μετάταξη αυτή  θα τους απονεκρώσει κάθε ελπίδα μετάθεσής τους.
Για αυτό τον λόγο σας καλούμε να ζητήσετε εγγράφως από  την ΠΟΑΣΥ την παρέμβαση της  στη φυσική και πολιτική ηγεσία του Αρχηγείου μας  ώστε όλοι οι τέως Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα ενταχθούν ως Ειδικοί Φρουροί στην ΕΛ.ΑΣ να τοποθετηθούν άπαντες σε υπηρεσίες της Αττικής. 

Συνάδελφοι δεν πρέπει να επιτρέψουμε  να διασαλευθεί η υπηρεσιακή και ηθική τάξη των αστυνομικών που βρίσκονται στην λίστα αναμονής των μεταθέσεων. 
1.  ΧΑΧΑΛΗΣ Βαλάντης  Μέλος Δ.Σ ΕΑΣΥΑ 
   Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
2.ΦΩΤΗΣ Βασίλειος
   Μέλος Π.Α.Σ.Α
3.ΤΣΙΟΓΚΑΣ Κωνσταντίνος 
   Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
4.ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 
   Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
5.ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος
   Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
6.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Γεώργιος
   Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
7.ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ Βασίλειος 
    Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
8.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
   Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
9. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Πέτρος
     Μέλος Π.Α.Σ.Α
10.Κακαμπάκος Βασίλειος 
    Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
11. ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος 
      Μέλος Π.Α.Σ.Α
12.ΒΡΑΧΑΤΗΣ Παναγιώτης
      Μέλος Π.Α.Σ.Α
 
BLOKO

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 1972035008978041637

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item