Ποια πρέπει να είναι ή αποστολή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων 
ΥΜΕΤ: Υποδιεύθυνση μέτρων τάξης.

Χωρίς να αναλύσω το π.δ. με τις αρμοδιότητες της ανωτέρω υπηρεσίας θα σταθώ στη φράση μέτρων τάξης και σίγουρα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό,δε είναι σίγουρα ή εικόνα αστυνομικών να σπρώχνονται με πλήθος πολιτών για 1,2,3 και περισσότερα λεπτά της ώρας για να δούμε στο τέλος ποιος είναι ο πιο δυνατός..

ΥΑΤ: Υποδιεύθυνση αποκατάστασης τάξης.

Χωρίς να αναλύσω το π.δ.με τις αρμοδιότητες της ανωτέρω υπηρεσίας θα σταθώ στη λέξη αποκατάσταση τάξης και αμέσως μου έρχεται στο μυαλό ότι ή ανωτέρω υπηρεσία έχει θέση και ρόλο όταν ή έννομη τάξη έχει διασαλευτεί προς αποκατάσταση αυτής... Υπάρχει λόγος εμφάνισής αυτής της υπηρεσίας στους δρόμους σε διαφορετική περίπτωση???
Είτε αποτέλεσαν,αποτελούν η θα αποτελέσουν τα παραπάνω πεδίο προβληματισμού της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, για το ποια πρέπει να είναι ή αποστολή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων ,είτε όχι ,το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το προσωπικό της ΔΑΕΑ και ΔΑΕΘ ΑΠΑΙΤΕΙ σαφείς, σύντομες και κοφτές εντολές, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του ,έτσι ώστε πέρα από το άγχος αν γυρίσει μετά τη λήξη της υπηρεσίας του στο σπίτι του αρτιμελής(αστυνομικοί είμαστε έχουμε αποδεχτεί την επικινδυνότητα του επαγγέλματος μας άσχετα αν δεν υπάρχει εδώ και χρόνια από την πολιτεία αντίστοιχη ανταποδοτικότητα ως προς αυτό), να μην υπάρχει πλέον και το άγχος μη γυρίσει πίσω στο σπίτι του και αντί για δώρο στα παιδιά του ,τα "αγοράσει"μία ΕΔΕ ή μία Διαθεσιμότητα...

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α/Ά
Μέλος ΔΣ ΠΟΑΞΙΑ
Μέλος ΔΣ ΕΑΚΜ
Μελος ΝΕΣΠΑΑ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 3635488681629294016

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item